Κέρκυρα: Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές υποθέσεις κλοπών δικύκλων.

Αστυνομικό ρεπορτάζ Κέρκυρα: Εξιχνιάστηκαν διαδοχικές υποθέσεις κλοπών δικύκλων.

Δύο διαδοχικές υποθέσεις κλοπών δικύκλων, εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 18χρονων ημεδαπών, που συνελήφθησαν και ενός ακόμη 21χρονου που αναζητείται.

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής (17-05-2019), εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), οι δύο 18χρονοι, στην πόλη Κέρκυρας, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε επέβαιναν σε κλεμμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Από την έρευνα που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, διαπιστώθηκε ότι το δίκυκλο μοτοποδήλατο, είχε αφαιρεθεί από τους δύο 18χρονους, με την συνδρομή ενός ακόμη 21χρονου συνεργού τους που αναζητείται, το απόγευμα της Πέμπτης (16-05-2019) από την πόλη της Κέρκυρας.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι οι τρείς ημεδαποί εμπλέκονται σε μία ακόμη υπόθεση κλοπής μοτοσυκλέτας, που είχαν αφαιρέσει το χρονικό διάστημα από βράδυ της Τρίτης (07-05-2019) μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης (08-05-2019).

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο δίκυκλα που είχαν αφαιρέσει καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης που είχε στην κατοχή τους ο ένας από τους 18χρονους.

Σε βάρους τους σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας που πραγματοποίησε την προανάκριση δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής δικύκλου και κατά περίπτωση της κατοχής ναρκωτικών ουσιών

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.


Πηγή