Κέρκυρα: Η κεντρική ομιλία του Γ. Καρύδη. (Φωτ.)

Εκλογές Κέρκυρα: Η κεντρική ομιλία του Γ. Καρύδη. (Φωτ.)

Ο Γιώργος Καρύδης υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με την ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ πραγματοποίησε την τελική προεκλογική του ομιλία το βράδυ της Πέμπτης μπροστά από το καμπαναριό της ΑΝΟΥΤΣΙΑΤΑ.

Εκτός από τις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού με προτεραιότητα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των
κερκυραίων, στην αποτελεσματική διαχείριση του ζητήματος των απορριμμάτων, στην αποκέντρωση μέσα στο Δήμο, στην επίλυση του ζητήματος του πόσιμου νερού στην Κέρκυρα, στην αποκατάσταση του δημοτικού και αγροτικού οδικού διχτύου και τις παρεμβάσεις στο κυκλοφοριακό ζήτημα, ο Γιώργος Καρύδης αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε πτυχές του τοπικού πολιτικού συστήματος επισημαίνοντας διαφορές της ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ από τους άλλους δημοτικούς συνδυασμούς. Η αναφορά του αυτή συγκέντρωσε το θερμό χειροκρότημα του πλήθους των παρευρισκομένων Κερκυραίων.

Ειδικότερα ανέφερε: «Συνδημότισσες και Συνδημότες! Την ψήφο σας για τον Δήμο της Κεντρικής Κέρκυρας και των Διαποντίων Νήσων διεκδικούν 10 Συνδυασμοί. Εμείς και Άλλοι 9! Οι κυρίαρχες αντιλήψεις όμως που επικρατούν στους άλλους Συνδυασμούς, είναι: ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ σε μερικούς η αντίληψη της καθοδήγησης, του ελέγχου και της εποπτείας των δημοτικών συνδυασμών και Παρατάξεων από τα κομματικά επιτελεία.

Είναι γνωστό πως τα κόμματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές το μοναδικό ενδιαφέρον που έχουν είναι το βράδυ των εκλογών να καμαρώνουν πως το κόμμα τους κέρδισε το Δήμο. Να μετράνε πόσους Δήμους πήραν αυτοί και πόσους ο κομματικός αντίπαλος! Χαρακτηριστικές αντιλήψεις που κυριαρχούν σε άλλους δημοτικούς Συνδυασμούς που διεκδικούν τη ψήφο σας, είναι της υποκρισίας, του χαϊδέματος των αυτιών, των υποσχέσεων των πάντων σε όλους, της αποδοχής όλων των αιτημάτων, του πελατειασμού, της πολιτικής παραπλάνησης, της δημαγωγίας, της απόκρυψης της αλήθειας, των μισόλογων, της έλλειψης στοιχειώδους αυτοκριτικής, της αποφυγής με κάθε τρόπο του πολιτικού κόστους.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ- ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ- ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!»


Πηγή