Κέρκυρα: Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός του Χρύσανθου Σαρλή.

Εκλογές Κέρκυρα: Κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός του Χρύσανθου Σαρλή.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τους Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Χρύσανθος Σαρλής συνοδεία πολλών υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων κατέθεσε τελικά το μεσημέρι της Κυριακής 5 Μαΐου 2019, την υποψηφιότητά του με τον ενωτικό συνδυασμό «Κερκυραϊκή Αναγέννηση» – «Φωνή – Δημότες για Διαφάνεια».

Αναφορικά με το γεγονός, ο κ. Σαρλής μέσα σε ένα διάχυτο κλίμα αισιοδοξίας δήλωσε: «Καταθέτουμε, σήμερα, το συνδυασμό της «Κερκυραϊκής Αναγέννησης» – «Φωνή – Δημότες για Διαφάνεια», που είναι ένας συνδυασμός ανεξάρτητος, ακηδεμόνευτος με στόχο να επαναφέρει την πολιτική δράση και την λειτουργικότητα στο Δήμο Κερκυραίων, τον αποκαλούμενο προσωρινά Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Ο συνδυασμός απαρτίζεται από παλιές και νέες δυνάμεις, από έμπειρους και νέους αυτοδιοικητικούς, οι οποίοι θέλουν να προσφέρουν στην υπόθεση της αυτοδιοίκησης και να αντιμετωπίσουν τα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν σήμερα την Κέρκυρα με επιτυχία και να οδηγήσουν την Κέρκυρα σε μια νέα εποχή που τόσο πολύ την έχει ανάγκη».


Πηγή