Κέρκυρα: Το Σάββατο η κατάθεση του συνδυασμού του Χ. Σαρλή στο Πρωτοδικείο.

Εκλογές Κέρκυρα: Το Σάββατο η κατάθεση του συνδυασμού του Χ. Σαρλή στο Πρωτοδικείο.

Την Πέμπτη στην μικρή σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση των 68 υποψηφίων του ενωτικού ψηφοδελτίου «ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και «ΦΩΝΗ-ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» για το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαπόντιων Νησιών υπό τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Χρύσανθο Σαρλή.
Η πολιτική γραμματεία του συνδυασμού εισηγήθηκε όλα τα προαπαιτούμενα από πλευράς υποψηφίων για την κατάθεση του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας το ερχόμενο Σάββατο 04.05.2019 και στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέθεσε στους υποψηφίους τους προβληματισμούς του επί των σημαντικότερων θεμάτων που ταλανίζουν το Δήμο, επεσήμανε τις αταλάντευτες προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού για την άμεση ανατροπή της επικρατούσας δυσμενούς κατάστασης και ενθάρρυνε όλους να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος ώστε το ενωτικό μήνυμα του συνδυασμού που θέλει τη συνεργασία και την συμμετοχή κάθε συνδημότη να φθάσει σε κάθε πολίτη και κάθε νοικοκυριό.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: «Με τον τρόπο αυτό ο υπ. Δήμαρχος κ. Χ. Σαρλής έδωσε τα εναύσματα για να ακολουθήσει μια ζωηρή και εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε διάχυτο πνεύμα αισιοδοξίας για την ολοένα αναπτυσσόμενη δυναμική του συνδυασμού μας και την επιτυχή και συνεπή πορεία ως τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου επ’ ωφελεία κάθε συνδημότη».


Πηγή