Κανέλλος Κανελλόπουλος – Κύριε Νικολάου, η αχαριστία είναι θανάσιμο αμάρτημα

Για όσους δεν θυμούνται, το 2014, την δεύτερη Κυριακή, συντάχθηκα δημοσίως, με την υποψηφιότητα του Χ. Νικολάου και συνέβαλα, τουλάχιστον με τις ψήφους της οικογενείας μου, στην οριακή του εκλογή!

Η απόφαση μου εκείνη, ήταν πολιτική ! Ήταν απόρροια των βιωμάτων και των εμπειριών μου στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής μας και ασφαλώς ήταν και συναισθηματικά φορτισμένη! Δεν ήταν προϊόν καμιάς συναλλαγής και προσυνεννόησης με κανέναν και δεν θέλησα ποτέ να την «εξαργυρώσω», αν και μου δόθηκε η δυνατότητα !

Μετά από πέντε χρόνια και αποτιμώντας την θητεία και την πολιτεία του θα επικεντρωθώ σε ότι με αφορά προσωπικά, όχι γιατί δεν έχω να πω για τα γενικά και πολιτικά, αλλά σε μεγάλο βαθμό έχουν αναφερθεί κατά την προεκλογική περίοδο και όχι μόνο, από τους πολιτικούς του αντιπάλους .

Όταν έναν άνθρωπο τον στηρίζεις ανιδιοτελώς, περιμένεις τουλάχιστον σεβασμό! Αντί σεβασμού, εισέπραξα συκοφαντία, αχαριστία και αγνωμοσύνη!

Πέρασαν πέντε χρόνια και δεν βγήκε μια καλή κουβέντα για την δημοτική αρχή που υπηρετήσαμε μαζί, αλλά και για μένα , από τα χείλη του! Αντίθετα ήμουν το πρόσωπο, μαζί με τον δήμαρχο Α. Παναγιωτόπουλο, στους οποίους φόρτωνε σχεδόν όλα τα κακώς κείμενα του δήμου Δυτικής Αχαΐας, λες και αυτός και η δημοτική του αρχή, είχαν προέλθει από πολιτική παρθενογένεση!

Γνώριζε άριστα σαν αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου που ήταν, ότι στήσαμε και κρατήσαμε όρθιο τον νέο Δήμο, χωρίς χρήματα, στηριζόμενοι στο φιλότιμο και τον πατριωτισμό αιρετών και υπαλλήλων .

Κύριε Χ. Νικολάου, η αχαριστία είναι θανάσιμο αμάρτημα και όπως σοφά έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες : « ΑΡΧΗ ΑΝΔΡΑ ΔΕΙΚΝΥΣΙ».

Δεν δικαιούσαι άλλη ευκαιρία γιατί έδειξες τις δυνατότητες και το ποιόν σου επί πέντε χρόνια και προσωπικά δεν περιμένω κάτι καλύτερο από σένα!

Για την εκλογή της Κυριακής 02/06/2019, συντάσσομαι ολόψυχα με τον Σπύρο Μυλωνά, γιατί θεωρώ ότι διαθέτει σαν άνθρωπος και επιστήμονας, όλα εκείνα τα προσόντα που μπορούν να τον κάνουν έναν επιτυχημένο δήμαρχο για το καλό του τόπου μας, αρκεί να μην επαναληφθούν λάθη και πρακτικές του παρελθόντος !

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΠΥΡΟ !


Πηγή