Κωνσταντίνος Τσίπας : Ονειρεύομαι ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον για τα παιδιά μας


Γεννήθηκα το 1981. Μεγάλωσα και ζω στον Αλισσό και είμαι παντρεμένος με την Ευτυχία Σπυροπούλου, με την οποία έχουμε μαζί δυο κόρες.

Είμαι απόφοιτος του ΤΕΛ Κάτω Αχαΐας με ειδικότητα στη Μηχανολογία. Μέχρι το 2013, εργαζόμουν στον τομέα της ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού ως ιδιωτικός υπάλληλος αρχικά και σαν ελεύθερος επαγγελματίας στη συνέχεια. Σήμερα δραστηριοποιούμαι στον ιδιωτικό τομέα στην επαγγελματική ψύξη.

«Ήρθε ο καιρός να πάρω μέρος ως πολίτης και νέος άνθρωπος πιο ενεργά στα κοινά του τόπου μου. Ονειρεύομαι ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο μέλλον για τα παιδιά μας, για τους ανθρώπους που ζουν σε αυτό τον όμορφο τόπο. Θέλω να βοηθήσω το χωριό που ζω και να κάνω πράγματα ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητα των συνανθρώπων μου. Η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να αποτελεί καθήκον όλων μας». Συστρατεύομαι λοιπόν με την παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» και είμαι υποψήφιος στην τοπική κοινότητα Αλισσού. Θεωρώ ότι ο κ. Σπύρος Μυλωνάς έχει διάθεση και σχέδιο να πάει το Δήμο Δυτικής Αχαΐας μπροστά. Έχει όραμα τη δημιουργία ενός Δήμου φιλικού και ανοιχτού σε όλους. Ένα Δήμο που θα βρίσκεται δίπλα στο πολίτη και θα νοιάζεται γι’ αυτόν, που θα απαντά άμεσα στα προβλήματα της καθημερινότητας, χωρίς διακρίσεις, με διαφάνεια και αξιοκρατία.


Πηγή