Μήνυμα Αντώνη Καράμπελα για το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Πύργου

Μήνυμα Αντώνη Καράμπελα για το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Πύργου

Φίλες και φίλοι,

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς που με τιμήσατε τόσο εμένα προσωπικά, όσο και την παράταξη συνολικά με την ψήφο σας, στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση. Θέλω, παράλληλα, να αναφέρω ότι σέβομαι όλες και όλους που επέλεξαν με την ψήφο τους άλλους επικεφαλείς και άλλες παρατάξεις. Σέβομαι απολύτως την κρίση τους.

Θέλω επίσης να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους συνεργάτες μου, στους φίλους μου, στην οικογένειά μου, στους συγγενείς μου, που στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν.

Εμείς, η παράταξη ΄΄ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄, τολμήσαμε δίνοντας μια μεγάλη μάχη για την ενότητα, την συνεργασία, την σύγκλιση. Αγωνιστήκαμε τίμια και καθαρά κάνοντας έναν ευπρεπή και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα. Ο στόχος για εμάς παραμένει ένας και μοναδικός. Να γίνει ο Δήμος Πύργου ένας σύγχρονος και αποτελεσματικός Δήμος, προς όφελος όλων των πολιτών, χωρίς διακρίσεις.

Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία παράταξη με άξιους υποψηφίους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας. Τους ευχαριστώ για την συμμετοχή τους και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπό μου. Νοιώθω υπερήφανος που συμπορεύτηκα σε αυτό το ταξίδι μαζί τους.

Εγώ θα παραμείνω ο Αντώνης που ξέρατε και εσείς οι φίλοι μου. Θα είμαι πάντα δίπλα σας.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Αντώνης Καράμπελας


Πηγή