Μαριάννα Μητροπούλου: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Ήλιδας

Η Μαριάννα Μητροπούλου γεννήθηκε στην Αμαλιάδα Ηλείας, το 1993. Είναι κόρη του Παναγιώτη Μητρόπουλου και της Διονυσίας Παπαδάκου, με καταγωγή από τον Αμπελόκαμπο Ηλείας.

Είναι πτυχιούχος Δημοσιογραφίας, ενώ έχει πραγματοποιήσει και σπουδές Σκηνοθεσίας και Συγγραφής Σεναρίου.

Από τα φοιτητικά της χρόνια στην Αθήνα ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό, συμμετέχοντας σε δράσεις στήριξης αστέγων και προσφύγων.

Το 2013, όταν αποφοίτησε από τη σχολή Δημοσιογραφίας, ξεκίνησε να εργάζεται πάνω στο αντικείμενο της ως συντάκτρια και ραδιοφωνική παραγωγός σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της πρωτεύουσας. Το 2015, και αφού είχε ολοκληρώσει τις σπουδές της στη σχολή Σκηνοθεσίας, επέστρεψε στον τόπο καταγωγή της για να εγκατασταθεί μόνιμα. Από τότε μέχρι και σήμερα εργάζεται στον Δημοσιογραφικό Όμιλο Βαρουξή, ως συντάκτρια στην εφημερίδα Πατρίς και στο Patrisnews.

Όπως ανέφερε μετά την δήλωση της υποψηφιότητας της, η πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Κράλλη, ήταν για αυτήν μια ευχάριστη έκπληξη και συνάμα μεγάλη τιμή. Ακούγοντας προσεκτικά τις προτάσεις και τα σχέδια της παράταξης «Ήλιδα – Νέα Γενιά Ιδεών», δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη να είναι κι εκείνη μέλος αυτής της ομάδας, η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους με σπουδαία όνειρα για τον δήμο Ήλιδας.

Ανήκει σε μια γενιά που, όπως τονίζει, σχεδόν μεγάλωσε μέσα στην οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, μια γενιά που ένιωσε να χάνει την ελπίδα της, που απογοητεύτηκε από το πολιτικό σκηνικό, μια γενιά που ωρίμασε απότομα. Για εκείνη, άνθρωποι όπως ο Δημήτρης Κράλλης, όπως τα μέλη της ομάδας που έχει γύρω του, αποτελούν αχτίδες φωτός ανάμεσα στα γκρίζα σύννεφα που έχουν σκεπάσει τις ζωές μας.

Το να βάλει το λιθαράκι της στον αγώνα που έχουν ξεκινήσει είναι για αυτήν επιτακτική ανάγκη, καθώς όπως τονίζει καμία αλλαγή δεν μπορεί να επέλθει σε αυτόν τον τόπο, αν δεν προσπαθήσουμε εμείς οι ίδιοι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, να βρούμε τους τρόπους για ένα ομορφότερο αύριο.


Πηγή