Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του Σπ. Μυλωνά στην Κάτω Αχαΐα


Μεγαλειώδης ήταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» υποψήφιου Δημάρχου, Σπύρου Μυλωνά.

Η πλατεία Δημοκρατίας κυριολεκτικά «βούλιαξε» από τον κόσμο από κατέκλυσε την Κάτω Αχαΐα δίνοντας όπως είπε και ο υποψήφιος Δήμαρχος το νικηφόρο μήνυμα να αλλάξει ο τόπος σελίδα. Πολίτες από κάθε γωνιά του Δήμου βρέθηκαν κοντά στον υποψήφιο Δήμαρχο με απίστευτο παλμό.

«Σας ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας δίνετε και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Ειμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε το δημότη, για να υπηρετήσουμε τον τόπο μας, με αγάπη και ειλικρινεία, με πίστη και με σεβασμό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς και πρόσθεσε «ψηφίζουμε την Κυριακή δημοκρατικά. Είναι η στιγμή της ευθύνης που πρέπει όλοι με σοβαρότητα να αξιολογήσουμε δυνατότητες και πρόσωπα. Η περιοχή μας έχει έναν μεγάλο πλούτο αλλά μας λείπει κατεύθυνση και όραμα για τον τόπο μας, ο οποίος ψάχνει την ταυτότητά του. Ακόμη έχουμε μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα. Δεν έχουμε νερό, καθαριότητα, αγροτικούς δρόμους».


Πηγή