Μ. Υδραίου: ‘’Δέσμευση μου η δημιουργία Δομής Πολιτικής Προστασίας στο Νέο Δήμο’’.

Εκλογές Μ. Υδραίου: ‘’Δέσμευση μου η δημιουργία Δομής Πολιτικής Προστασίας στο Νέο Δήμο’’.

Την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, συνοδευόμενη από στελέχη και υποψηφίους της παράταξης «Κερκυραίων Δήμος-Νέα Αρχή».

Η Μερόπη Υδραίου είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στον προγραμματική της δέσμευση για τη δημιουργία Δομής Πολιτικής Προστασίας στο Νέο Δήμο.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «Ο πολίτης απαιτεί από το Δήμο να είναι παρών εκεί που τον χρειάζεται, στις περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και ακραίων καιρικών φαινομένων. Η δική μου ξεκάθαρη προγραμματική δέσμευση είναι η δημιουργία Δομής Πολιτικής Προστασίας με προσωπικό και εξοπλισμό, με τη συμμετοχή προσωπικού του Δήμου αλλά και των πολλών εθελοντών που υπάρχουν στο νησί μας και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Νέου Δήμου θα διαθέτει εξοπλισμό και οχήματα , θα λειτουργεί με συντονιστικό όργανο και κέντρο αλλά και με επιχειρησιακά σχέδια για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, φυσικών καταστροφών και ακραίων καιρικών φαινομένων. Θα είναι σε στενή συνεργασία με την Πυροσβεστική και τα Σώματα Ασφαλείας, συμμετέχοντας σε κοινές ασκήσεις».


Πηγή