Νίκη Κοκκαλιάρη: Παρέμβαση για την παραλιακή οδό

Η παραλιακή οδός Αγ. Μαρίνα – Παλούκι – Κουρούτα – Μαραθιά – Παραλία Σαβαλίων είναι ένα μεγάλο έργο που δίνει σύνδεση και συνέχεια στην τουριστική ζώνη των παραλιών του Δήμου μας και έχει στόχο και την σύνδεση και την συνέχεια με τις παραλίες των όμορων Δήμων.

Από το 1999 μέχρι το 2014 σχεδιάσαμε, ωριμάσαμε και ολοκληρώσαμε ένα σημαντικό μέρος του συγκεκριμένου έργου ξεπερνώντας ανυπέρβλητα προβλήματα και πετύχαμε μεγάλες χρηματοδοτήσεις.

Καταφέραμε να κατασκευάσουμε τμήμα του συγκεκριμένου έργου με υψηλές προδιαγραφές που δυστυχώς εσείς κ. Χριστοδουλόπουλε δεν καταφέρατε να υλοποιήσετε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ πέρα από εκείνο που εμείς ολοκληρώσαμε, ούτε καν δεν δρομολογήσατε τις απαιτούμενες ενέργειες για την ολοκλήρωσή του.

Για ποιά ανάπτυξη της περιοχής και του Δήμου μιλάτε κ. Χριστοδουλόπουλε; Για ποια οικονομική άνθηση και προοπτική του Δήμου ; Για ποιές νέες θέσεις εργασίας; Όταν στον αναπτυξιακό άξονα που αφορά την αξιοποίηση των παραλιών δεν καταφέρατε απολύτως τίποτα.

Η περιοχή έμεινε στάσιμη για πολλά χρόνια και από το 1999 μέχρι το 2014 η Δημοτική Αρχή Γ. Λυμπέρη κατάφερε υποδομές, οδούς πρόσβασης , την οριοθέτηση του οικισμού Κουρούτας το 2008 (που διασφάλισε την νομιμότητα στην περιοχή των διαφόρων επαγγελματιών δραστηριοτήτων, την ανάπτυξη καταλυμάτων ), την αποχέτευση Λυμάτων κ.α.

Δυστυχώς με ψέματα, με ύβρεις και με εκβιασμούς δεν μπορείτε να πείσετε τους Δημότες και να κερδίσετε άλλη μια Δημοτική Περίοδο.

Νίκη Κοκκαλιάρη

Πολιτικός Μηχανικός M.Sc

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος


Πηγή