Οι ετεροδημότες ψηφίζουν Γιάννη Λέντζα – Κατάμεστη η αίθουσα του «Τιτάνια» στην Αθήνα


«Μαζί με εσάς γίνεται πράξη το σύνθημά μας! Γίνεται πράξη το Όλοι μαζί για ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!», τόνισε ο αυριανός Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Σε μία κατάμεστη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «Τιτάνια» υποδέχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι ετεροδημότες της Αθήνας τον αυριανό Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα.

Η παρουσία τους και το θερμό χειροκρότημά τους κατά την ομιλία του επικεφαλής της «Νέας Πορείας» έδειξαν ξεκάθαρα πως οι ετεροδημότες της Αθήνας στηρίζουν Γιάννη Λέντζα!

Ο κ. Λέντζας τόνισε προς τους ετεροδημότες πως ο Δήμος οφείλει να οδηγηθεί σε μια προγραμματισμένη εξωστρέφεια! Να συμπεριλάβει στους κόλπους του όλους όσοι νοιάζονται για την τύχη του!

«Μπορούμε να δώσουμε στον τόπο που αγαπάμε την προγραμματισμένη εξωστρέφεια που του λείπει και να πετύχουμε ρυθμούς ανάπτυξης που του ταιριάζουν εάν λάβουμε υπόψη μας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Εξωστρέφεια που θα φέρει κόσμο και χρήματα στις πόλεις μας και τα χωριά μας, πολύτιμη τεχνογνωσία και θα δώσει ταυτότητα στο Δήμο μας. Μαζί με εσάς γίνεται πράξη το σύνθημά μας! Γίνεται πράξη το Όλοι μαζί για ένα Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!», τόνισε.

Ακολούθως ο κ. Λέντζας ανέπτυξε τις θέσεις της «Νέας Πορείας» του ανά τομέα, ανέφερε τα χρονίζοντα προβλήματα για τα οποία πρέπει να δρομολογηθούν λύσεις από την επομένη των εκλογών, παρουσίασε επιγραμματικά τους στόχους του για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου και ακολούθως μίλησε για τα αναγκαία έργα που έχουν προγραμματιστεί σε κάθε Δημοτική Ενότητα.

«Σας ζητώ να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις αυτήν την προσπάθεια! Να με εμπιστευθείτε και να σταθείτε δίπλα μου, συμπορευτές και συνοδοιπόροι. Σας υπόσχομαι να μη διαψεύσω τις προσδοκίες σας. Να είμαι δίπλα σας, όπως μέχρι τώρα! Αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος! Το χρωστάμε στον τόπο μας! Το χρωστάμε στα παιδιά μας! Όλοι μαζί για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει! Όλοι μαζί για να βάλουμε τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε Νέα Αναπτυξιακή Πορεία!», τόνισε.

Δείτε Φωτογραφίες


Πηγή