Οργανωτική συνάντηση του συνδυασμού “ΑλλάΖΕΙ η βόρεια Κέρκυρα”.

Εκλογές Οργανωτική συνάντηση του συνδυασμού “ΑλλάΖΕΙ η βόρεια Κέρκυρα”.

Οργανωτική συνάντηση με τους υποψήφιους του συνδυασμού “ΑλλάΖΕΙ η βόρεια Κέρκυρα” πραγματοποίησε ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Μαχειμάρης.

«Είμαστε όλοι εδώ για να διαμορφώσουμε ακόμη καλύτερες συνθήκες και προϋποθέσεις. Μας ενώνουν πολλά και κυρίως οι Στόχοι, η Αγωνία και η Αγάπη γι αυτόν τον τόπο και έχουμε χρέος να συνεχίσουμε υπεύθυνα σοβαρά ακατανόητα τον σκληρό αγώνα.” ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά πως “έχουμε τεράστια ευθύνη για ολάκερη την κοινωνία ιδιαίτερα καθώς έχουμε την γνώση την θέληση την εμπειρία και την επιστημονική κατάρτιση».

Ο Γιώργος Μαχειμάρης αναφέρθηκε στο έργο του ως πρ. Δήμαρχος Θιναλίων σημειώνοντας πως “έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά από το μηδέν. Το έργο μας στον δήμο Θιναλίων (δήμο πιλότο) και οι πρωτοβουλίες μας για όλο το νησί, αποτελούν εγγύηση και παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον του νεοσύστατου δήμου.

Τέλος ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Κέρκυρας, απεύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης στους ψηφοφόρους του βορρά καθώς και κάλεσμα μετάδοσης του μηνύματος Νίκης του συνδυασμού από τους υποψήφιους , τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “Συστρατευτείτε όλοι στον μεγάλο και δύσκολο αγώνα. Ενημερώστε τον κάθε δημότη του βορρά για την δική του ευθύνη για την επιλογή στην κάλπη. Να κρίνει να συγκρίνει να αξιολογήσει ποιοι είναι καλύτεροι ώστε να παράδοση την τύχη και την ζωή του καθώς και το μέλλον του τόπου”.

Στις 15 ημέρες που απομένουν μέχρι την 26η Μαΐου, ο Γιώργος Μαχειμάρης και ο συνδυασμός “ΑλλάΖΕΙ η βόρεια Κέρκυρα”, θα βρεθεί και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της εκλογικής περιφέρειας του βορρά, με στόχο την μετάδοση των προγραμματικών θέσεων της νέας δημοτικής αρχής.


Πηγή