Ουσιαστικός και αθόρυβος ο Βασίλης Παναγόπουλος: Σημαντικά έργα του Πύργου έχουν τη δική του «σφραγίδα!»

Αυτοδιοικητικός παράγοντας με την μεγαλύτερη ίσως εμπειρία, πάντα ουσιαστικός και αρκετές φορές αθόρυβος για τον Δήμο Πύργου, βρίσκεται με νέα διάθεση και με στόχο να ολοκληρωθούν πολλά πράγματα που έμειναν στη μέση, στις επάλξεις του προεκλογικού αγώνα.

Ο Βασίλης Παναγόπουλος έχοντας θητεύσει με επιτυχία και με το παραγωγικό τεχνικό έργο ως Αντιδήμαρχος Πύργου, θέτει και πάλι τον εαυτό του στην κρίση των πολιτών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό του Στάθη Καννή.

Πρόκειται για τον επιστήμονα – τεχνοκράτη που έχει βάλει τη «σφραγίδα» του σε πολλά από τα κρίσιμα και νευραλγικής σημασίας έργα με ευεργετικά αποτελέσματα για τον δημότη και το κοινωνικό σύνολο.

Έργα που προέβλεψε εύστοχα, και δρομολόγησε τη σχεδίαση, τη διεκδίκηση και την υλοποίηση τους με άμεσες και αποτελεσματικές διαδικασίες, εξασφαλίζοντας έτσι την απορρόφηση σημαντικών χρηματοδοτήσεων για τον Δήμο.

Πολλοί είναι εκείνοι που νοσταλγούν την εικόνα του εργατικού Αντιδημάρχου να κάθεται ακόμη και τις νυχτερινές ώρες προκειμένου με προσωπική ακατάπαυση δουλειά, να έχει έτοιμες μελέτες και προτάσεις, προλαβαίνοντας τις σχετικές προθεσμίες για την υποβολή τους.

Και ο ίδιος, κάθε φορά, σε κάθε έργο μας με τους συνεργάτες του και κοντά στους εργαζόμενους να επιβλέπει λεπτό προς λεπτό και μέρα με την μέρα την εξέλιξη και την πορεία ενός έργου, αφήνοντας δείγματα μιας υπεύθυνης παρακολούθησης.

Όλα αυτά βέβαια, μέχρι την ανάληψη της Δημαρχιακής θητείας από τον κ. Λιατσή που πλέον αποχωρεί έχοντας «καταφέρει» να αφήσει πολλές παρεμβάσεις μισές και κάποιες ούτε καν να τις ξεκινήσει. Τούτο είναι και ένα μεγάλο παράπονο του Βασίλη Παναγόπουλου.

Υπάρχει πολύ δουλειά ακόμη να γίνει, και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έχει τη διάθεση της προσφοράς και της συνέχισης του έργου που αιφνιδιαστικά σταμάτησε από τις προηγούμενες εκλογές. Με νέες προτάσεις, εξαιρετικές ιδέες, ουσιαστικές και ωφέλιμες για τον τόπο τεχνοκρατικές αντιλήψεις. Δεν μένει παρά οι δημότες του Πύργου να τον εμπιστευθούν!


Πηγή