Ο Αντώνης Κουρούκλης (Ληξούρι – Παλική, Δράση – Προοπτική) στον Inkefalonia 103,9 (Ηχητικό)

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ο Αντώνης Κουρούκλης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ληξούρι – Παλική, Δράση – Προοπτική» του Διονύση Αραβαντινού, μίλησε στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο κ. Κουρούκλης, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, αλλά διακεκριμένος αθλητής του τριάθλου και των μεγάλων αποστάσεων, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να κατέβει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Διονύση Αραβαντινού, πλέκοντας το εγκώμιο του επικεφαλής της παράταξής του.

Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να γίνουν πράγματα στο Ληξούρι και την Παλική, μία περιοχή που έμεινε όπως τόνισε στο περιθώριο τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της αδιαφορίας, αλλά και της δυσλειτουργίας της Δημοτικής Αρχής σε απλά ζητήματα.

«Τα τελευταία χρόνια έχω προβληματιστεί και ειδικά μετά τον σεισμό του 2014. Βλέπω μία εγκατάλειψη και μία αδράνεια. Σαν μηχανικός θα ήθελα να ξέρω ωστόσο που βρίσκονται οι μελέτες και αν υπάρχουν αυτές οι μελέτες. Σε μία μικρή έρευνα που έκαναν για τις παιδικές χαρές στο Ληξούρι διαπίστωσα ότι μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος» η Κεφαλονιά απορρόφησε μόλις 2 εκ. ευρώ, από τα 19 εκατομμύρια που ήταν διαθέσιμα από την περιφέρεια την στιγμή που η Κέρκυρα έχει απορροφήσει 10 εκατομμύρια ευρώ. Δεν διεκδίκησε με μελέτες και προγραμματισμό η Δημοτική Αρχή, αυτά που θα έπρεπε να πάρει… Δεν υπάρχει ένας σχεδιασμός από την Δημοτική Αρχή για να προχωρήσει κάτι».

Για την υποψηφιότητα του Διονύση Αραβαντινού για την δημαρχεία του Ληξουρίου: «Ο Διονύσης Αραβαντινός σαν επικεφαλής της παράταξης και σαν άνθρωπος είναι άψογος. Είναι ειλικρινής, ακούει τους γύρω του και τους συνεργάτες του και δεν είναι ένας αυταρχικός και αλαζόνας. Με πολύ προγραμματισμό και ευφυΐα έχει φτιάξει έναν πολύ δυνατό συνδυασμό, μία δυνατή ομάδα. Είμαι ένας άνθρωπος της καθημερινός που κατεβαίνω στις εκλογές με μοναδικό σκοπό αν εκλεγώ να βοηθήσω. Πρέπει να αρχίσουμε και πάλι να γίνουμε διεκδικητικοί».


Πηγή