Ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος στον Inkefalonia 103,9: «H παράταξη Παρίση έπιασε το «ταβάνι» της στον πρώτο γύρο. Ο Θ […]

Συνέντευξη στην εκπομπή του Inkefalonia 103,9 «Μέρα Μεσημέρι», με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, έδωσε ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συμπολιτεία» του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Ο κ. Ευγγελάτος, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, τόνισε πως τώρα που ολοκληρώθηκε η μάχη του σταυρού για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, η δεύτερη Κυριακή είναι ακόμα πιο σημαντική γιατί οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τον νέο δήμαρχο.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους προτίμησαν την παράταξή μας, αλλά και όσους δεν την προτίμησαν και επέλεξαν άλλη παράταξη. Τους καλούμε ωστόσο όλους να έρθουν μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τον Θεόφιλο Μιχαλάτο τον Δήμαρχο Αργοστολίου» ήταν τα πρώτα του λόγια και ακολούθως αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής: « Το αποτέλεσμα για την παράταξή μας ήταν εξαιρετικό. Η παράταξη Παρίση στον πρώτο γύρο των εκλογών έπιασε το “ ταβάνι “ της και δεν έχει έναν ψήφο ακόμα. Πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια για να μεγαλώσουν το ποσοστό που έπιασαν στον πρώτο γύρο. Παράλληλα η διαφορά μεταξύ των δύο παρατάξεων που πέρασαν στον δεύτερο γύρο είναι ασήμαντη. Με δεδομένο ότι τα 2/3 των ψηφοφόρων που ψήφισε εμφανίστηκε αντίθετο στην Δημοτική Αρχή, μας δίνει την αισιοδοξία, ότι η παράταξη Παρίση δεν φαίνεται να έχει άλλη «δεξαμενή», ώστε να αντλήσει ψήφους στον δεύτερο γύρο».

Για τους λόγους που ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, είναι ο καταλληλότερος για Δήμαρχος, ο κ.λ Ευαγγελάτος τόνισε: «Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος είναι ο καταλληλότερος για δήμαρχος. Έχει ένα πολύ καλό επιτελείο. Είναι άνθρωπος του διαλόγου, των συναινέσεων, έχει το χάρισμα να ακούει τον συνομιλητή του. Με την απλή αναλογική του “Κλεισθένη" ο Δήμαρχος πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που θα μπορεί να κατανοεί τις άλλες παρατάξεις, να κατανοεί τα προβλήματα της πόλης, ώστε να επιλύονται τα προβλήματα. Και όλα αυτά τα έχει ο Θεόφιλος Μιχαλάτος. Και ακούει και κατανοεί . Άλλωστε είναι ένας άνθρωπος νέος, δραστήριος, πανέξυπνος, επιτυχημένος σε ο,τι κάνει και επειδή αγαπάει τον τόπο του και τον δήμο, θα επιτύχει και εκεί, καθώς θα βγάλει όλη του την τέχνη και την εξυπνάδα ώστε να πάει καλά το νησί».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή του


Πηγή