Ο κόσμος σήμανε την ώρα της αλλαγής

Εκεί που ξεκίνησαν όλα, στο χωριό Σκούρα, στη γενέτειρά του, ο Θεόδωρος Πετρούτσος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ερυμάνθου, με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Μπαρή, επέλεξε να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα της πολιτικής περιόδου ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ανήμερα της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, οι παριστάμενοι συμφώνησαν πως ήρθε η ώρα της αλλαγής ώστε να δώσουν ζωή στον τόπο τους.

Με έντονο τοπικό στοιχείο και παρουσία πλήθους κόσμου, σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, ο Θεόδωρος Πετρούτσος ευχαρίστησε τους παριστάμενους που έδωσαν το παρών, τίμησε με πλακέτες παλιούς και νέους συνοδοιπόρους για το έργο τους και μίλησε από καρδιάς σαν ένας άνθρωπος που δεν ξεχνάει τις ρίζες του.

Προεξέχοντος του υποψήφιου δημάρχου Θεόδωρου Μπαρή και δημοτικών συμβούλων, το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Αργυρόπουλος, αλλά και οι Δημήτριος Ραβάνης και Απόστολος Βγενόπουλος, «μέντορας μου και πολιτικός πατέρας», όπως χαρακτήρισε τον τελευταίο ο Θεόδωρος Πετρούτσος, οι οποίοι και τιμήθηκαν και πλήθος άλλων.

Κωστης Μπομής, Ανδρέας Μαντούκας, Νίκος Μπαντούνας, Κώστας Σακκάς, Μιχάλης Παπασπυρόπουλος, Νίκος Μαραχώρης, Ανδρέας Κωστόπουλος, Σωτήρης Οικονομάκης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σκούρα, Σπύρος Πετρούτσος, ήταν μερικοί από τους πολλούς που έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης».

Το μεγαλύτερο κέρδος ήταν η παρουσία του απλού κόσμου και πολλών νέων ανθρώπων, γεγονός που αποτυπώθηκε στο φωτογραφικό φακό. Ενδεικτικά κάποια φωτογραφικά κλικ από την εκδήλωση.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    5 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία