Ο Κώστας Νικολούτσος στις ΔΝΣΕΙΣ Α/ΘΜΙΑΣ και Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης


Ασφάλεια – Αναβάθμιση

στα σχολεία του Δήμου Πύργου

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Νικολούτσος επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και ενημερώθηκε από την αναπληρώτρια Διευθύντρια Α/μιας Εκπαίδευσης κυρία Ασημακοπούλου Σωτηρούλα και το Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης κύριο Δημητρέλο Βασίλειο για θέματα εκπαίδευσης του Δήμου Πύργου.

Η ενημέρωση ήταν γόνιμη και ουσιαστική και ο υποψήφιος Δήμαρχος, μαζί με τους συνεργάτες του ενημερώθηκαν πλήρως και πήραν απαντήσεις σε όσα ερωτήματα έθεσαν.

Η εκπαίδευση αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Στοχεύουμε τόσο στην ασφάλεια και την αναβάθμιση των σχολικών εγκαταστάσεων μέσω της αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων όσο και στη συνεργασία μας με την εκπαιδευτική κοινότητα (μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς) για την ευαισθητοποίηση σε σημαντικά θέματα αλλά και στην καλλιέργεια σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ Δήμου και Δημοτών.

Τον κ. Νικολούτσο συνόδευσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΣΑ κ.κ Αλεξόπουλος Διονύσιος, Γιαννόπουλος Νικόλαος, Νικολακοπούλου Κωνσταντίνα -Ρόρη Χαρά, Σπηλιοπούλου Ιωάννα.


Πηγή