Ο Παρίσης Κουλουμπής για το αποτέλεσμα στην Τοπική Κοινότητα του Αγκώνα

Ως συνυποψήφιος για την προεδρία της Κοινότητας του Αγκώνα και συναγωνιστής για την κοινή στόχευση της προόδου του χωριού μας, με κριτήριο την γενικότερη ωφέλεια και δεδομένο την υγιή συνεργασία όλων μας, οφείλω να συγχαρώ από καρδιάς τον κ.Σπύρο Τουμασάτο για την ανανέωση της θητείας του στην προεδρία του χωριού.

Είναι σαφές ότι πέραν και πάνω από όλα, η βασική κι ίσως η μόνη κινητήριος δύναμη ευημερίας του τόπου μας, θεωρώ ότι ήταν, είναι και οφείλει να είναι το έργο, τα πεπραγμένα αλλά και οι επικείμενες δράσεις μας.

Στην βάση αυτή τόσο από την θέση μου ως υποψηφίου για την προεδρία του χωριού αλλά και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, θεωρώ ότι θα εργαστούμε από κοινού με τον κ.Τουμασάτο για οτιδήποτε αφορά σε θέματα που συνδέονται με την ανάδειξη της περιοχής μας και την βελτίωση της ζωής των συγχωριανών μας.

Τόσο στα θέματα των πολιτιστικών, αθλητικών και εξωραϊστικών δραστηριοτήτων στο βαθμό που διενεργούνται από τον Σύλλογο της περιοχής μας, στον οποίο παραμένω ενεργό μέλος, όσο και στα ζητήματα που αφορούν την κατανομή των ανεμογεννητριών, την αποκατάσταση της βατότητας της προσβάσεως στην Αγ.Κυριακή αλλά και της εκκαθάρισης της εκκλησιαστικής περιουσίας, ευελπιστώ ότι θα συνεργαστούμε άριστα εφόσον ο σκοπός όλων μας είναι και οφείλει να είναι το καλό της περιοχής μας και μόνο αυτό.

Ο νέος Δήμαρχος δε, πρέπει ασφαλώς να σταθεί δίπλα μας αναγνωρίζοντας όσα ήδη κάναμε και συνεισφέροντας σε όσα έχουμε πρόθεση να υλοποιήσουμε στην συνέχεια και θεωρώ ότι για αυτό θα πρέπει, να παλέψουμε μαζί, χωρίς ιδιοτέλεια στην προσεχή αναμέτρηση της Κυριακής .

Οπότε το μεγάλο στοίχημα της εκλογικής διαδικασίας δεν αφορά στις κάλπες αλλά στις εκδηλώσεις , στα έργα και στο πανηγύρι του χωριού μας, όπου όλοι παρέα ανεξαρτήτως ιδιότητας, πρέπει να πιούμε ένα ποτήρι ντόπιο κρασί, στην υγεία όλων μας, αντάμα με τους ετεροδημότες και τους αποδήμους, και με την ευχή, το χωριό μας να παραμείνει φωτεινό, ανθίζοντας και ευημερώντας όπως την προηγούμενη 5 ετία.

Και πάλι συγχαρητήρια και καλή δύναμη στον νέο πρόεδρο.

Με εκτίμηση Παρίσης Κουλουμπής


Πηγή