Ο υπ. δήμαρχος Αργοστολίου Μάκης Φόρτες στον Inkefalonia 103,9

O υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου με την παράταξη «Για την Επόμενη Μέρα» Μάκης Φόρτες, βρέθηκε στο στούντιο του Inkefalonia 103,9 και μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου.

Ο κ. Φόρτες αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του, και τους λόγους που τον ώθησαν να διεκδικήσει τον νέο δήμο Αργοστολίου. Επεσήμανε παράλληλα τα πολλά προβλήματα καθημερινότητας που εντοπίζονται τόσο στο Αργοστόλι, όσο και σε άλλες περιοχές του νέου Δήμου, τα δημοτικά ακίνητα που ρημάζουν, την μή αξιοποίηση χώρων και περιοχών ακόμα και μέσα στο Αργοστόλι. Αναφέρθηκε στην θητεία του ως δήμαρχος Αργοστολίου, το Αργοστόλι που άλλαξε μέσα στα χρόνια και μετετράπη σε μία πόλη «δύσκολη», τις μελέτες που βρήκε η Δημοτική Αρχή από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές Αργοστολίου για να προχωρήσει στα έργα, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αμφιβολία αν η δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα βρουν κάποιες μελέτες.

Τόνισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα στις υποδομές του νησιού, καυτηρίασε την δραματική κατάσταση στο Αργοστόλι όσον αφορά την προσβασιμότητά του και την έλλειψη χώρων στάθμευσης, ρίχνοντας την αποκλειστική ευθύνη στην νυν δημοτική αρχή Παρίση. Τέλος ζήτησε απο τους πολίτες να συγκρίνουν όλους τους υποψηφίους που κατέρχονται στις εκλογές και να επιλέξουν αυτόν που θεωρούν καλύτερο και ικανότερο.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή του


Πηγή