Πάτρα: Έχασε τη μάχη στα 49 της χρόνια η γνωστή λογίστρια Τέτη Αθανασοπούλου


Βαθιά θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα και στην επιχειρηματική κοινότητα της περιοχής μας…

…η απώλεια της γνωστής λογίστριας της πόλης μας και επιμελητηριακής συμβούλου Αχαΐας Νικολίτσα (Τέτη) Θεοδ. Αθανασοπούλου, σύζυγος του επίσης γνωστού λογιστή Αναστάσιου Κατριβέση.

Η Τέτη Αθανασόπουλου έχασε τη μάχη που έδινε με γενναιότητα και δυναμισμό τον τελευταίο χρόνο που η ασθένεια της χτύπησε την πόρτα και δυστυχώς έμελλε να την νικήσει σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Υπήρξε άλλωστε δυναμική, μαχητική, με σθένος ψυχής, δεν λύγισε καθόλου, αλλά μέχρι το τέλος ήταν γενναία.

Ολοι όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για μια γυναίκα που άφησε το αποτύπωμά της μέσα από την διαδρομή της στην κοινωνία. Ηταν αποφασιστική και πολυπράγμων και με ό,τι είχε ασχοληθεί επειδή το έκανε με αγάπη και πάθος ξεχώριζε.

Στις τελευταίες εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Πλάτωνα Μαρλαφέκα και είχε καταφέρει να εκλεγεί σε υψηλή θέση, γεγονός που κατέδειξε την αναγνωρισιμότητα που είχε στον επιχειρηματικό κόσμο και την εκτίμηση που είχε κερδίσει ως έμπειρη λογίστρια και γνώστρια των επαγγελματικών θεμάτων που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα. Ομως, δεν πρόλαβε να κάνει όλα όσα ήθελε και είχε οραματιστεί καθώς έφυγε πολύ νωρίς. Η απώλειά της σκόρπισε βαθιά θλίψη σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας που την εκτιμούσαν απεριόριστα για το ήθος και την εν γένει παρουσία της.

Η Τέτη Αθανασοπούλου αφοσιώθηκε στο επάγγελμά της αλλά και στην οικογένειά της. Με τον σύζυγό της Τάσο Κατριβέση, με τον οποίο διατηρούσαν από κοινού μεγάλο λογιστικό γραφείο στην Πάρτα (στην οδό Τσαμαδο) απέκτησαν τρία παιδιά, τον Γιάννη- επιχειρηματία, την Αδαμαντία – Μαρία (Αμάντα) – οικονομολόγο και τον Θεόδωρο – λογιστή, οι οποίοι θρηνούν για την τόσο πρόωρη απώλειά της.

Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή 19-5-2019 και ώρα 6 μ.μ, από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελεκίστρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Με αφορμή τη θλιβερή είδηση του θανάτου της Νικολίτσας (Τέτης) Αθανασοπούλου, μέλους του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αχαϊας και εκλεκτής συναδέλφου, η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου, σε έκτακτη συνεδρίαση της ομόφωνα απεφάσισε να παραστεί σύσσωμη η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου στην εξόδιο ακολουθία της εκλιπούσης, εκφράζοντας εκ μέρους ολου του ΔΣ του φορέα τη βαθιά θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της


Πηγή