Πάτρα: Γιώτη Λαμπρινή & Ηλιόπουλος Νικόλαος στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Γιώτη Λαμπρινή & Ηλιόπουλος Νικόλαος κατεβαίνουν υποψήφιοι στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου.

"Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή η πρόσκληση του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, να συμμετάσχω ως υποψήφια Σύμβουλος τοπικής κοινότητας Παραλίας, στις ερχόμενες εκλογές, με την πολυσυλλεκτική παράταξη "Πρωτεύουσα ξανά!". Είμαι μητέρα ενός παιδιού και προβληματίζομαι για τον τόπο που μεγαλώνει το παιδί μου και όλα τα παιδιά της περιοχής.

Ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος είναι ένας άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να διοικήσει τον τόπο αποτελεσματικά. Έχει εμπειρία, είναι έντιμος και σοβαρός, συνετός και φερέγγυος. Παρά τον αρχικό δισταγμό μου με έκανε να συστρατευτώ στο πλάι του και να προσφέρω όσο μπορώ για τη βελτίωση της ζωής των συντοπιτών μου.

Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και έχω προσφέρει κατά καιρούς εθελοντική εργασία σε διάφορους συλλόγους που έχουν σχέση με τα παιδιά.

Αισθάνομαι το βάρος του καθήκοντος και δεσμεύομαι να εργαστώ με αφοσίωση και ζήλο για ένα καλύτερο μέλλον. Για τους παραπάνω λόγους ζητώ την στήριξή για να κάνουμε την Πάτρα μας «Πρωτεύουσα ξανά!».", δηλώνει η Γιώτη Λαμπρινή.

Πάτρα: Γιώτη Λαμπρινή & Ηλιόπουλος Νικόλαος στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου

Ο Ηλιόπουλος Νικόλαος σε δήλωση του αναφέρει:

"Γεννήθηκα στο Ρωμανό και είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας .Τα τελευταία 15 χρόνια μοιράζω τη ζωή μου ανάμεσα στο Ρωμανό και στα Ζαρουχλέικα. Εργάζομαι από το 2004 ως διάσωσης- πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ Πάτρας.

Προέρχομαι από μια οικογένεια που συμμετείχε στα κοινά. Ο πατέρας μου έχει διατελέσει κοινοτάρχης της Κοινότητας Ελεκίστρας επί 12 χρόνια. Εγώ έχω διατελέσει πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ρωμανού. Αυτή τη στιγμή είμαι αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ρωμανού όπου και ήμουν πρόεδρος επί σειρά ετών.

Με το Γρηγόρη Αλεξόπουλο έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και έχουμε αναπτύξει αμοιβαία εμπιστοσύνη και βαθιά φιλία, γι αυτό και δέχθηκα την πρότασή του να συμμετάσχω στην πολυσυλλεκτική παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά», η οποία με γέμισε εκτός από χαρά και ένα συναίσθημα ευθύνης .

Συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές σαν Υποψήφιος Διαμερισματικός Σύμβουλος στην τοπική κοινότητα Ελεκίστρας και μέσω από την παράταξη «Πρωτεύουσα ξανά» θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία των συντοπιτών μου."

Πάτρα: Γιώτη Λαμπρινή & Ηλιόπουλος Νικόλαος στο πλευρό του Γρηγόρη Αλεξόπουλου


Πηγή