Πάτρα: Διπλές “ουρές” στα εκλογικά τμήματα – Αγανάκτηση από τους πολίτες

"Ουρές" είχαμε από τις 12:00 μετά σε πολλά από τα εκλογικά τμήματα της Πάτρας.

Ο χρόνος αναμονής ξεπερνούσε την μία ώρα και το γεγονός αυτό προκάλεσε την δυσφορία αρκετών ανθρώπων. Την μεγαλύτερη ταλαιπωρία υπέστησαν οι ηλικιωμένοι που ήταν αναγκασμένοι να περιμένουν στην "ουρά" για να φτάσουν στην κάλπη και στη συνέχεια για να ξαναστηθούν σε νέα "ουρά", προκειμένου να πάρουν μέρος στο σύνολο της τετραπλής αυτής εκλογικής διαδικασίας.

Ορισμένοι δεν άντεξαν να περιμένουν και προτίμησαν να πάνε σπίτια τους. Άλλοι πάλι ψήφισαν σε δόσεις, πρώτα για τις δημοτικές και διαμερισματικές εκλογές και θα έρχονταν το απόγευμα για να ρίξουν την ψήφο τους στις περιφερειακές και στις ευρωεκλογές. Δεν μπορούσαν βλέπετε να περιμένουν και άλλο, ενώ η διαδικασία καθυστερούσε αφού έλειπαν και μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Οι μεγαλύτερες ουρές σημειώθηκαν στο σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα, με τον κόσμο να περιμένει μέσα στον ήλιο, σε ορισμένα εκλογικά τμήματα των Ζαρουχλείκων, αλλά και σε μεγάλα τμήματα του κέντρου, όπως το Στρούμπειο.

Οι φωτογραφίες είναι από το σχολικό συγκρότημα Τεμπονέρα στην πλατεία Βουδ.

Πάτρα: Διπλές "ουρές" στα εκλογικά τμήματα - Αγανάκτηση από τους πολίτες Πάτρα: Διπλές "ουρές" στα εκλογικά τμήματα - Αγανάκτηση από τους πολίτες Πάτρα: Διπλές "ουρές" στα εκλογικά τμήματα - Αγανάκτηση από τους πολίτες Πάτρα: Διπλές "ουρές" στα εκλογικά τμήματα - Αγανάκτηση από τους πολίτες Πάτρα: Διπλές "ουρές" στα εκλογικά τμήματα - Αγανάκτηση από τους πολίτες


Πηγή