Πάτρα – Δυνατές κούρσες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα j24

Η δεύτερη μέρα των Αγώνων με τρεις κούρσες έφερε ανατροπή στα αποτελέσματα, ενώ χαρακτηρίστηκε από ελαφρότερης έντασης ανέμους με μικρές αλλαγές.

Πολύ καλή μέρα ήταν η Τετάρτη για τα Ελληνικά πληρώματα που εκμεταλλεύτηκαν τις μέτριες κούρσες του Γερμανικού σκάφους που ήταν στις πρώτες θέσεις και έπεσε στην πέμπτη, με αποτέλεσμα η ΕΥΝΙΚΗ, το πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας και ο J Mania να πλασαριστούν στην πρώτη πεντάδα.
Εξαιρετική παρουσία είχε το Ιταλικό σκάφος, Superba, που εκμεταλλεύτηκε τον μέτριο άνεμο και ανέβηκε στην κορυφή.

Πάτρα - Δυνατές κούρσες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα j24 Πάτρα - Δυνατές κούρσες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα j24

Οι δύο πρώτες μέρες των Αγώνων είναι περισσότερο αναγνωριστικές με τις ομάδες να παρατηρούν τις κινήσεις των αντιπάλων τους και οι αυριανές κούρσες αναμένεται να χαρακτηριστούν από πολύ τακτική προσέγγιση.

Ο Αγώνας βρίσκεται στην μέση του, καθώς μένουν ακόμα 5 ιστιοδρομίες, ξεκαθαρίζει όμως η πρώτη 7άδα, με τα Ελληνικά πληρώματα να διεκδικούν με αξιώσεις το βάθρο, ενώ είχαμε πολλές ανακατατάξεις στην πρώτη 15άδα.

Έκπληξη της δεύτερης ημέρας αποτέλεσε το γυναικείο Γερμανικό πλήρωμα Derbe Kerle, που έδειξε να ευχαριστιέται τον καιρό και να παίρνει μία πρωτιά, ενώ η ΕΥΝΙΚΗ πήρε τις άλλες δύο.

Γενικά η διοργάνωση για δεύτερη μέρα Αγώνων κύλησε άρτια, με όλα τα πληρώματα να μένουν ευχαριστημένα, και τον Πατραϊκό να δίνει με την βοήθεια του ήλιου ένα μοναδικό υπερθέαμα το οποίο ήταν ορατό και από τους παραλιακούς δρόμους της πόλης.

Το Primarolia του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών είχε καλύτερη απόδοση σε σχέση με την πρώτη μέρα, αλλά σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου αθλητών και επιδόσεων, δεν μπορεί να ξεπεράσει την διαφορά ωρών προετοιμασία στο σκάφος σε σχέση με τα αντίπαλα πληρώματα, παρότι αποτελείται από ένα καθόλα άξιο πλήρωμα.

Πάτρα - Δυνατές κούρσες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα j24 Πάτρα - Δυνατές κούρσες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα j24 Πάτρα - Δυνατές κούρσες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα j24 Πάτρα - Δυνατές κούρσες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα j24


Πηγή