Πάτρα: Ηλικιωμένος ήταν πεσμένος επί πέντε ημέρες στην μπανιέρα του σπιτιού του – Τον βρήκαν οι αστυνομικοί

Το δράμα ενός ηλικιωμένου που ζει μόνος του στην πλατεία Ομονοίας της Πάτρας, αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης. Ο ηλικιωμένος ήταν πεσμένος στην μπανιέρα του διαμερίσματός του, για πέντε ολόκληρες ημέρες, όπως είπε στους αστυνομικούς που τον βρήκαν, μόνο και αβοήθητο.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Σύμφωνα με αυτόπτες που μίλησαν, ο ηλικιωμένος ήταν εμφανώς σοκαρισμένος από την περιπέτεια που είχε βιώσει και φαινόταν και φαινόταν αφυδατωμένος.

Μάλιστα, ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς πως ήταν στην μπανιέρα πέντε ημέρες, ανήμπορος να σηκωθεί ή να ζητήσει βοήθεια.

Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζει μόνος του στο διαμέρισμα και είχε να εμφανιστεί στη γειτονιά για πάνω από μια εβδομάδα. Το γεγονός αυτό κινητοποίησε τους περιοίκους οι οποίοι το απόγευμα της Πέμπτης, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν την πόρτα του διαμερίσματος κλειδωμένη και δεν έπαιρναν απάντηση.

Όπως είπαν άνθρωποι που ήταν στο σημείο, ο αστυνομικός Ανδρέας Κάππος πήδηξε στο μπαλκόνι από γειτονικό διαμέρισμα και τον βρήκε πεσμένο στην μπανιέρα και ανίκανο να κινηθεί.


Πηγή