Πάτρα: “Κόλαση” για τους δικαστικούς αντιπρόσωπους – Ούτε νερό δεν τους φέρνουν!

Ούτε νερό δεν μπήκαν στο κόπο να φέρουν…

Αυτά λένε στους φίλους και στο περιβάλλον τους οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που είναι από νωρίς το πρωί στα εκλογικά τμήματα, μη έχοντας την δυνατότητα να το κουνήσουν ρούπι από εκεί, όχι μόνο για αυτές τις ώρες της εκλογικής διαδικασίας, αλλά και για τα όσα θα ακολουθήσουν στη συνέχεια.

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είναι αυτοί που καλούνται να βγάλουν το φίδι από την τρύπα αυτής της εκλογικής διαδικασίας που στην πράξη, όπως αποδεικνύεται, έχει αρκετές αδυναμίες. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους για τις συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν για να κάνουν σωστή τη δουλειά τους.

Χωρίς εφορευτικές επιτροπές, με έναν γραμματέα και σε ορισμένες περιπτώσεις χωρίς καν και αυτόν. Όσο για τους εκπροσώπους των συνδυασμών – κομμάτων; Μπορεί να κάνουν βόλτες από τα εκλογικά κέντρα, να είναι ευγενικοί και να δείχνουν ότι κατανοούν την κατάσταση, σκύβοντας συμπονετικά το κεφάλι, όμως ως εκεί.

Ούτε νερό δεν προσφέρθηκαν να τους φέρουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα βγάλουν όλη τη νύχτα στα εκλογικά τμήματα και θα βρίσκονται στο πόδι και τις επόμενες 24 ώρες που θα ακολουθήσουν.


Πηγή