Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση “Ώρα Πολιτισμού”

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση "Ώρα Πολιτισμού" που διοργάνωσε η κ. Βικτωρία Αγγελοπούλου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη Γιώργος Ρώρος /Ώρα Πατρών στον πολυχώρο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ+, στις 5 Μαΐου 2019 στις 19.00.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ακούσθηκαν οι απόψεις των ειδικών πάνω σε θέματα που αφορούν την μελλοντική αναβάθμιση του πολιτισμού της ευρύτερης περιοχής.

Αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, η κ Βικτωρία Αγγελοπούλου, έδωσε τον λόγο στον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Ρώρο ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό. Ση συνέχεια η κ. Αγγελοπούλου προλόγισε κάθε έναν από τους εκλεκτούς καλεσμένους της. Με την σειρά μίλησαν η κ. Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών, για την Συνεργασία Πανεπιστημίου και Δήμου στον τομέα του Πολιτισμού, ο κ. Ανδρέας Ιωαννίδης, Ιστορικός Τέχνης, ομότιμος καθηγητής Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, για τις δυνατότητες και τα οφέλη από την ανάπτυξη της Πινακοθήκης και του Εικαστικού Εργαστηρίου, ο κ. Βαγγέλης Πολίτης-Στεργίου, Ομότιμος Καθηγητής ΤΕΙ Δ. Ελλάδας, Αντιπρόεδρος Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών, Πρόεδρος Ιδρύματος Ι. & Ε. Τοπάλη για τις δυνατότητες που παρέχει η πόλη στους νέους δημιουργούς και ο κ. Δημήτρης Σερπάνος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Διευθυντής του Ινστιτούτου Βιομηχανικών Συστημάτων (ΙΝΒΙΣ), του Ερευνητικού Κέντρου ¨Αθηνά¨ για το Ψηφιακό περιβάλλον στο Πολιτισμό.

Στο τέλος των ομιλιών, τοποθετήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος του συνδυασμού, κ. Ηλίας Γρηγόρης και απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού οι ομιλητές, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν με ενθουσιασμό.

Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση "Ώρα Πολιτισμού" Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση "Ώρα Πολιτισμού" Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση "Ώρα Πολιτισμού"


Πηγή