Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα φιλαγνωσίας στην Κίνηση Πρόταση

Την Κυριακή στις 12 Μαΐου 2019 οι ομάδες εθελοντών "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΣΤΗΡΙΞΗΣ" και "ΣΤΕΚΙ" της Κίνησης Πρόταση, πραγματοποίησαν με επιτυχία ημερίδα με θέμα την φιλαγνωσία, αφιερωμένη στην Παγκόσμια ημέρα βιβλίου και Παιδικού βιβλίου.

Το πρωί υλοποιήθηκε δράση στην πλατεία Αγ. Σοφίας με Έκθεση βιβλίου και με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Ιερού Ναού Αγ. Σοφίας.

Το απόγευμα η ημερίδα ολοκληρώθηκε με πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης της Κίνησης "Πρόταση" .

Η κατάμεστη αίθουσα του Κ.Δ.Α. ήταν γεμάτη από φίλους του βιβλίου που είχαν την ευκαιρία παράλληλα να ξεφυλλίσουν τα βιβλία της έκθεσης.

Καλεσμένοι ήταν οι ομιλητές κος Κώστας Λογαράς (συγγραφέας, εκπαιδευτικός) με θέμα “Το βιβλίο, ένας μυστικός διάλογος με τον εαυτό μας ” και η κα Αναστασία Ευσταθίου (συγγραφέας, εκπαιδευτικός) με θέμα το "Παιδικό Βιβλίο: Παράθυρο στη Γνώση, Σκαλοπάτι στη Zωή“ οι οποίοι γοήτευσαν και ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους. Τον συντονισμό είχε η κα Ζαγούρα Σταυρούλα, καθηγήτρια ΑΤΕΙ και εθελόντρια της Κίνησης Πρόταση.

Τέλος τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι που έγιναν παιδιά, συμμετείχαν και απόλαυσαν το διαδραστικό παραμύθι με την κα Ευσταθίου "Παιδικό Βιβλίο, ο Κύκλος της ζωής"…

Η βραδιά έκλεισε με την υπόσχεση ότι η ημερίδα θα επαναληφθεί.

Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα φιλαγνωσίας στην Κίνηση Πρόταση Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα φιλαγνωσίας στην Κίνηση Πρόταση Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα φιλαγνωσίας στην Κίνηση Πρόταση Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα φιλαγνωσίας στην Κίνηση Πρόταση Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα φιλαγνωσίας στην Κίνηση Πρόταση Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα φιλαγνωσίας στην Κίνηση Πρόταση Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα φιλαγνωσίας στην Κίνηση Πρόταση Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα φιλαγνωσίας στην Κίνηση Πρόταση Πάτρα: Με επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα φιλαγνωσίας στην Κίνηση Πρόταση


Πηγή