Πανταχού παρών ο Παναγιώτης Ρηγόπουλος στο πλευρό του Νίκου Νικολόπουλου

Με καταιγιστικούς ρυθμούς συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Ρηγόπουλος, ευρισκόμενος πάντοτε στο πλευρό του Νίκου Νικολόπουλου.
Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει προκαλέσει αναντίρρητα τον μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο στην κοινή γνώμη με την αιφνιδιαστική κάθοδό του στον στίβο των επικείμενων δημοτικών εκλογών, με τον Συνδυασμό «Νέα Πάτρα» του Νίκου Νικολόπουλου, που πρώτο το Patra News.gr είχε αποκαλύψει.

Καθημερινά βρίσκεται στους δρόμους, μιλώντας σε συγκεντρώσεις πολιτών σε συνοικίες και γειτονιές της Πάτρας, διανέμει φυλλάδια με το πρόγραμμα της «Νέας Πάτρας» σε λαϊκές αγορές, καφενεία και πλατείες, ενώ προλαβαίνει να εμφανίζεται και σε περιφερειακά τοπικά κανάλια, προσκεκλημένος σε πολιτικές εκπομπές διαλόγου.

Παράλληλα, ο αεικίνητος δημοσιογράφος κάνει αλλεπάλληλες συναντήσεις με παράγοντες της πόλης, αποσπώντας τη δημόσια στήριξή τους, όπως ο Πρόεδρος της Πολυφωνικής και Διευθυντής του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών κ. Γιάννης Κόττορος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Λαϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας «Εν Χορδώ» Μο Θοδωρής Γεωργόπουλος, το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. και παλαιός Πρόεδρο της Τ.Ο. Ν.Δ. Κέντρου Πόλεως Κώστας Φουρφουρής, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας "Ο Φάρος" Μιχάλης Ροδόπουλος κ.ά.

Το πυκνό πρόγραμμα του Παναγιώτη Ρηγόπουλου υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με την «Νέα Πάτρα», είναι ανάλογο των φρενηρών προεκλογικών ρυθμών του Νίκου Νικολόπουλου, με τον οποίο έχουν μία όπως φαίνεται ιδιαίτερα αγαστή συνεργασία.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος μέσα στις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο φυλλάδιο-έκπληξη, που θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από τις συνεντεύξεις που κατά καιρούς έχει πάρει, από μεγάλα ονόματα του διεθνούς και εγχώριου πολιτιστικού στερεώματος.
Ταυτόχρονα, προετοιμάζει και την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, που θα διανθιστεί με συναυλία και τη συμμετοχή πανελληνίως καταξιωμένου ερμηνευτή.

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    5 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία