Παραίτηση Σταμάτη Απέργη από την Δημοτική Αρχή.

Εκλογές Παραίτηση Σταμάτη Απέργη από την Δημοτική Αρχή.

Παραιτήσεων συνέχεια για τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής που έθεσαν υποψηφιότητα με την αντιπολιτευόμενη παράταξη της Μερόπης Υδραίου, όντες εν ενεργεία Αντιδήμαρχοι.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Σταμάτης Απέργης κοινοποίησε τη δική του επιστολή παραίτησης προς τον Δήμαρχο και προς το Δημοτικό Συμβούλιο. Παραιτείται επίσης από Αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Κέρκυρας, από Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, και από μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Απαντώντας στις αιχμές του Κώστα Νικολούζου, περί “εχθρικών” και “φίλιων” στρατοπέδων επί τη βάσει κυρίως ιδεολογικοπολιτικών διαφορών, θεωρεί τις αντιλήψεις αυτές «υπερβολικές, μη αρμόζουσες στην τοπική αυτοδιοίκηση και ειδικότερα ενός μέσου ελληνικού δήμου, πόσο μάλλον αντιφατικές με την πραγματικότητα, όταν αφενός η ίδια η ΝΕ.ΡΙ.ΚΙ. υπήρξε προϊόν συμμαχίας από όλους τους πολιτικούς χώρους, και όταν αφετέρου τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει “κοσμογονία” σε επίπεδο διακυβέρνησης της χώρας (κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κ.λπ.)»
«Γι’ αυτούς τους λόγους σας δηλώνω ότι έχω τεθεί ήδη εκτός της εν αποσυνθέσει ΝΕ.ΡΙ.ΚΙ.και παρακαλώ να λογίζομαι ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος».


Πηγή