Περιοδεία σε Βαλεριάνο, Μαυράτα και Κατελειό για τον Θεόφιλο Μιχαλάτο και την «Δημοτική Συμπολιτεία» (εικόνες)

Αναδείχθηκε κυρίως η ανάγκη επικοινωνίας με τους δημότες για την προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες

Σε συνέχεια των περιοδειών της παράταξης "Δημοτική Συμπολιτεία", ο επικεφαλής Θεόφιλος Μιχαλάτος, συνοδευόμενος από υποψηφίους της παράταξής του, επισκέφθηκε τα χωριά Βαλεριάνο, Μαυράτα και Κατελειό.

Οι υποψήφιοι παρουσίασαν τις προτάσεις τους σχετικά με τα χρόνια προβλήματα, τα οποία υπάγονται στις αρμοδιότητες του Δήμου και προτίθεται να θεραπεύσει η νέα Δημοτική Αρχή. Αναδείχθηκε κυρίως η ανάγκη επικοινωνίας με τους δημότες για την προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες βρίσκονται υπό εγκατάλειψη τα τελευταία χρόνια. Ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα όλων των πολιτών (καθαριότητα, φωτισμός, δρόμοι), μονοπώλησαν τις συζητήσεις μεταξύ των κατοίκων και των υποψηφίων.

Οι συζητήσεις και οι επαφές της Δημοτικής Συμπολιτείας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, διότι μόνο μέσω του διαλόγου προκύπτουν ιδέες για ένα καλύτερο Δήμο Αργοστολίου.

Εκ του Γραφείου Τύπου

της Δημοτικής Συμπολιτείας

valerianos1valerianos2valerianos3


Πηγή