Πύργος: «Μικρή νίκη» η αναβολή για υπόθεση εκδίκασης ανακοπής πλειστηριασμού

Αναβολή για την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ζήτησε και έλαβε, μέσω δικηγόρου, η Διοίκηση του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που έχει διενεργήσει τον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό του ακινήτου, που στεγάζεται η οικογενειακή επιχείρηση του Γιώργου Δούνια, στον Πύργο.

Χθες επρόκειτο να εκδικαστεί η αίτηση ανακοπής του πλειστηριασμού, που είχε υποβάλλει ο κ.Δούνιας, στο πλευρό του οποίου, εκτός της οικογένειάς του, βρέθηκαν αρκετοί πολίτες αλλά και εκπρόσωποι – μέλη του Εργατικού Κέντρου Πύργου, συλλόγων, σωματείων και κινημάτων από τον Πύργο και την Αμαλιάδα. Μετά την αναβολή που ζητήθηκε – από την πλευρά της Τράπεζας – και ελήφθη για τις 12 Ιουνίου, ο κ.Δούνιας έκανε λόγο για «…μια μικρή νίκη για το κίνημα και όλη αυτή την αντίδραση που υπήρχε ενάντια στον παράνομο και καταχρηστικό πλειστηριασμό που διεξήχθη πέρσι, για το ακίνητο που στεγάζεται η επιχείρησή μου». Αυτή η εξέλιξη, του δίνει δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του «με το κεφάλι ψηλά» όπως χαρακτηριστικά είπε, μέχρι να δικαιωθεί, θεωρώντας ότι έχει το δίκιο με το μέρος του. Γι’ αυτό και είναι αποφασισμένος να συνεχίσει, μέχρι τη θετική έκβαση για την υπόθεσή του.

Συνεχίζει την απεργία

Παράλληλα, συνεχίζει την απεργία διαρκείας που έχει ξεκινήσει στον χώρο του καταστήματός του (σ.σ οδός Γερμανού, στον Πύργο) καλώντας τους πολίτες που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να απευθυνθούν εκεί και να συνταχθούν σε αυτό τον αγώνα. «Θεωρώ ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας και θα το υπερασπιστούμε. Και όλος ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι μόνο με αγώνα μπορεί να υπερασπιστεί τα δίκαια την περιουσία του. Δεν υπάρχει όλος τρόπος», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ.Δούνιας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους πολίτες και εκπροσώπους συλλόγων που βρέθηκαν στο πλευρό του, καλώντας τους στις 12 Ιουνίου, να είναι εκεί, για την συνέχιση του αγώνα ενάντια στους πλειστηριασμούς.


Πηγή