Σήμερα η Ομιλία Νεκτάριου Φαρμάκη στην Αρχαία Ολυμπία

Τη γη της Αρχαίας Ολυμπίας επέλεξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, για την κεντρική προεκλογική ομιλία του στην Ηλεία, θέλοντας να σηματοδοτήσει την απόφασή του να μετατρέψει την περιοχή σε επίκεντρο της πολιτιστικής αναγέννησης της Δυτικής Ελλάδας και σε προμετωπίδα του νέου προφίλ της Περιφέρειας.

Ο ομιλία του κ. Φαρμάκη θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Δημαρχείου και έχει προγραμματιστεί για τις 7.30 μ.μ. του Σαββάτου, 18 Μαΐου 2019.

Κατά τη διάρκειά της, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα αναφερθεί στο πρόγραμμα οικονομικής ανάταξη της Ηλείας που έχει εκπονήσει η παράταξη ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΡΧΗ και στηρίζεται στο τρίπτυχο «Αγροτική Παραγωγή – Πολιτισμός – Τουρισμός», τονίζοντας πως στόχος του είναι η Δυτική Ελλάδα να γίνει… Ολυμπιονίκης, σε όλα τα επίπεδα!

«Από τη γη της παγκόσμιας φλόγας στέλνουμε το μήνυμα της μεγάλης αλλαγής. Αρκετά ανεχτήκαμε την εγκατάλειψη και την οπισθοδρόμηση, αρκετά με τον εμπαιγμό και τα κούφια λόγια. H Ηλεία και η Δυτική Ελλάδα, στις 26 Μαΐου κλείνουν το κεφάλαιο της υστέρησης και ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο προκοπής για όλους και με όλους» σημειώνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, με αφορμή την ομιλία του.


Πηγή