ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΤΣΟΒΙΤΗΣ: “Όσοι υποτιμούν την Ένωση Κεντρώων θα εκπλαγούν στις εθνικές εκλογές!”

Βαρυσήμαντη παρέμβαση έκανε με ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Υποψήφιος βουλευτής Ν. Αχαίας με την Ένωση Κεντρώων Σπύρος Μετσοβίτης, αναλύοντας τους λόγους που το κόμμα πρέπει να ψηφιστεί στις επικείμενες εθνικές εκλογές και να εισέλθει πανηγυρικά στη Βουλή.

«Η δύναμη της αλήθειας και της λογικής όπως εκφράζεται από τον Βασίλη Λεβέντη, οδηγεί τον κόσμο και κυρίως τη νεολαία, στην υιοθέτηση των προτάσεών της Ένωσης Κεντρώων, όχι μόνο σε επίπεδο πολιτικής πρότασης και κομματικής ταύτισης αλλά και σε επίπεδο προσωπικής ηθικής γραμμής.

Ο προκλητικός αποκλεισμός της Ένωσης Κεντρώων και του Προέδρου μας Βασίλη Λεβέντη από τα ΜΜΕ πανελλαδικής εμβέλειας προσέβλεπε στην μείωση του ποσοστού του κόμματος, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα σχέδια του πολιτικού κατεστημένου για μία Βουλή εξαρτημένη και υποταγμένη στα μεγάλα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.

Σήμερα όλοι πλέον γνωρίζουν, ότι ο Βασίλης Λεβέντης είναι ο φορέας των ιδεών και ο κομιστής της αφύπνισης και της επανάστασης, μιας επανάστασης ειρηνικής και δημοκρατικής που θα φέρει την πολυπόθητη επανεκκίνηση της λειτουργίας του κράτους σε υγιείς βάσεις ελπίδας, μόχθου και τιμιότητας.»

Απαντώντας στην ερώτηση, τι υπόσχεται η Ένωση Κεντρώων στον λαό, για τις προσεχείς εθνικές εκλογές, ο κ. Σπύρος Μετσοβίτης σημείωσε:

«Σε κάθε περίπτωση η Ένωση Κεντρώων θα είναι ο ρυθμιστής των συσχετισμών μέσα στη νέα Βουλή που θα προκύψει και ο εγγυητής της πορείας ομαλότητας και σταθερότητας της χώρας, ως ο συνδετικός κρίκος διαφορετικών αντιλήψεων και νοοτροπιών.

Δεν υποσχόμαστε πράγματα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, δεν χρηματοδοτούμαστε από συμφέροντα και σε κάθε περίπτωση αγνοούμε το κόστος – πολιτικό ή κοινωνικό – που φέρνουν τα όσα πρεσβεύουμε.

Γνωρίζουμε ότι τίποτα στη ζωή και τίποτα στην πολιτική δεν πάει χαμένο και είμαστε σίγουροι ότι η τιμιότητα και η καθαρότητα του αγώνα που κάνουμε θα αναγνωριστούν μαζικά όταν ο λαός απογοητευτεί από ψεύτικες παροχολογίες, ευχολόγια και πολιτικούς καθωσπρεπισμούς.

Η ατολμία και η ανικανότητα που δείχνει το πολιτικό σύστημα προκαλείται ακριβώς από τις πελατειακές λογικές εξυπηρέτησης συμφερόντων που εμείς αρνούμαστε και απορρίπτουμε.»

Δεν πιστεύουμε σε σωτήρες διότι είμαστε βέβαιοι ότι οι αξίες και οι αρετές του ελληνικού λαού είναι από μόνες τους ικανές να φέρουν την αλλαγή ώστε η χώρα να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και με όπλο τη νεολαία ευελπιστούμε να μπολιαστούν στον ταλαιπωρημένο και προδομένο ελληνικό λαό αυτά τα οποία πρεσβεύουμε και αυτά για τα οποία μαχόμαστε».

"ΜΕΤΣΟΒΙΤΗΣ: ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ"

Τέλος, στην ερώτηση εάν πράγματι η Ένωση Κεντρώων μπορεί να είναι ξανά στην Βουλή, ο Υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος στο Νομό Αχαΐας, φάνηκε ξεκάθαρος:

«Όσοι υποτίμησαν την Ένωση Κεντρώων υποτιμούν τον ίδιο τον Έλληνα που έχει αποδείξει πολλάκις ότι μπορεί να κάνει θαύματα όταν είναι ενωμένος, όταν έχει κάτι για το οποίο αξίζει να αγωνιστεί και όταν συνασπίζεται κάτω από ένα κοινό ξεκάθαρο όραμα.

Είμαστε σίγουροι ότι η ώρα της δικαίωσης για όλους μας πλησιάζει.

Κανείς δεν μπορεί να στερήσει το δικαίωμα στην ελπίδα και καμία πολιτική ή οικονομική συγκυρία δεν είναι ικανή να αλλοιώσει τις σταθερές αξίες της αλήθειας, της ισοπολιτείας και της δημοκρατίας. Αν όλοι ενωθούμε κάτω από έναν κοινό σκοπό, θα κάνουμε θαύματα.

Όχι μόνο θα είμαστε στην επόμενη Βουλή, αλλά έχω να σας πω, ότι όλα δείχνουν ότι αυτή τη φορά το κόμμα θα εκλέξει βουλευτή και στην Αχαΐα!»

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    31 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία