Σπύρος Μετσοβίτης: “Η Ένωση Κεντρώων θα βγάλει έδρα στην Αχαία!”

Την πεποίθησή του ότι η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη θα εισέλθει με άνεση στην επόμενη Βουλή, εκφράζει με σημερινές του δηλώσεις ο Υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος στην Αχαΐα, Σπύρος Μετσοβίτης.
«Είναι φανερό, σημείωσε ο κ. Μετσοβίτης, ότι η Ένωση Κεντρώων συμπιέστηκε από τον διπολισμό,ενώ ουσιαστικά αποκλείστηκε από την πλειονότητα των ΜΜΕ, με αποτέλεσμα ο πολιτικός της λόγος να μην μπορέσει να φθάσει από την μια άκρη της Ελλάδος μέχρι την άλλη. Το κόμμα και ο Πρόεδρός μας δεν προβλήθηκαν όσο θα έπρεπε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και γι αυτό κάποιοι αποφάσισαν. Δεν έγινε τυχαία…»

Και ο Σπύρος Μετσοβίτης συμπλήρωσε:

Κάτι ανάλογο έγινε και στην Αχαΐα, αλλά το ενθαρρυντικό είναι ότι η Ένωση Κεντρώων στο νομό μας κράτησε τον κύριο κορμό των δυνάμεών της, ενώ σε σχέση με τις προηγούμενες Ευρωεκλογές, αύξησε τη δύναμή της κατά 1.20% περίπου!

Η Ένωση Κεντρώων είναι η πιο έντιμη δύναμη στη πολιτική ζωή του τόπου και αυτό με νηφαλιότητα οι πολίτες θα το επιβραβεύσουν στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Μπορεί να φανταστεί κανένας, το Ελληνικό Κοινοβούλιο, χωρίς τη συναινετική και σώφρονα πολιτική φωνή του Βασίλη Λεβέντη, χωρίς τον μαχητικό του λόγο και τις ανυποχώρητες θέσεις του για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της χώρας μας;»

Εν τω μεταξύ, ο Σπύρος Μετσοβίτης, συνεχίζει τις περιοδείες του στο νομό Αχαΐας, ερχόμενος πόρτα-πόρτα σε καθημερινή επαφή με τον κόσμο.

«Παρουσιάζω στον κόσμο το πρόγραμμα και τις θέσεις της Ένωσης Κεντρώων και διαπιστώνω ότι η αποδοχή είναι πρωτοφανής. Οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι η νηφάλια πολιτική άποψη του Βασίλη Λεβέντη και ο ενωτικός του λόγος, αποτελούν προϋπόθεση για την ομαλή πορεία του τόπου.
Αυτό που μπορώ να πω με μεγάλη βεβαιότητα, είναι ότι η Αχαΐα θα διπλασιάσει τα ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων σε σχέση με τις πρόσφατες Ευρωεκλογές και ότι θα είναι από τις περιοχές εκείνες που πανελλαδικά θα εξασφαλίσουν την είσοδο του Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή και θα αναδείξουν βουλευτική έδρα του κόμματος στην Αχαΐα!»

Disclaimer:

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου.


Πηγή

  • Δημοσιεύτηκε:

    30 Μαΐου 2019

  • Κατηγορίες:

    Κοινωνία