Στην Πάτρα σήμερα η Υπουργός, Όλγα Γεροβασίλη για το Αστυνομικό Μέγαρο


Στην Πάτρα βρίσκεται σήμερα η υπουργός Πρστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και ο πατρινός Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ανιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, με στόχο να προωθήσουν τις διαδικασίες για την ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου.

Πραγματοποιούν επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Δυτικής Αχαΐας Απόστολο Κατσιφάρα και στον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, με τους οποίους έχουν συναντήσεις εργασίας για να προωθηθεί η ανέγερση του νέου αστυνομικού μεγάρου στην περιοχή της μίνι περιμετρικής.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ανέγερση σύγχρονου αστυνομικού μεγάρου αποτέλεσε προτεραιότητα για τον συντοπίτη μας Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος τον περ.Νοέμβριο είχε διαδοχικές επαφές στην Περιφέρεια και τον Δήμο με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου για να «τρέξουν» οι διαδικασίες.

Εγιναν οι αναγκαίες επικαιροποιήσεις των αποφάσεων, το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας στις 14 Απριλίου ενέκρινε την απόφαση για δωρεάν παραχώρηση του οικοπέδου στον κόμβο Κουρτέση και πρέπει να προχωρήσουν οι επόμενες ενέργειες για να μην χαθεί άλλος χρόνος και επιτέλους η Πάτρα να αποκτήσει σύγχρονο αστυνομικό μεγάρο.


Πηγή