Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και το ΚΑΠΗ η υπ. Δήμαρχος Μ. Υδραίου.

Εκλογές Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και το ΚΑΠΗ η υπ. Δήμαρχος Μ. Υδραίου.

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες και στο ΚΑΠΗ βρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος κ. Μερόπη Υδραίου, μαζί με στελέχη και υποψηφίους της παράταξης «ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ».

Η κ. Υδραίου τόνισε την ανάγκη μετεξέλιξης των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ σε μόνιμη δομή του Δήμου με σταθερή και πάγια χρηματοδότηση και εργαζόμενους που δεν θα βρίσκονται υπό ομηρεία και επισήμανε ότι στο πρόγραμμα της περιλαμβάνεται η δημιουργία νέου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για ΑμεΑ.

Παράλληλα, η Μερόπη Υδραίου αναφέρθηκε στις προγραμματικές της δεσμεύσεις για την κοινωνική πολιτική, που περιλαμβάνουν:

  • Δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στους δημότες και προγράμματα προληπτικής ιατρικής με τη δημιουργία δημοτικού ιατρείου.
  • Ενίσχυση του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ με νέες υπηρεσίες για τους δημότες και υποδομές τηλεϊατρικής για ιατρικές μετρήσεις στους ωφελούμενους του προγράμματος.
  • Λέσχη Φιλίας για τους ηλικιωμένους συνδημότες μας, με νέες και πρωτοποριακές δραστηριότητες, εκδρομές και πολιτιστικές εκδηλώσεις με διαφορετική φιλοσοφία από την λειτουργία των ΚΑΠΗ.


Πηγή