Στο σκοτάδι η γέφυρα και τα σκαλάκια της Πατρέως – Ζητείται φως

Βυθισμένες στο απόλυτο σκοτάδι είναι οι σκάλες της Πατρέως, γεγονός που τις νυχτερινές ώρες δημιουργεί ένα άβατο για τους διαβάτες και τους περαστικούς.

Οι περίοικοι της περιοχής έχουν ζητήσει αρκετές φορές από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να ανάψουν τις κολόνες φωτισμού που υπάρχουν στα σκαλάκια και να αποκατασταθεί ο φωτισμός, καθώς σε ορισμένα σημεία οι λαμπτήρες έχουν σπάσει.

Πάντως, το θέμα έχει συμβάλει στη συγκέντρωση περιθωριακών στοιχείων τις νυχτερινές ώρες, εκεί που τα σκαλάκια της Πατρέως είχαν αναβαθμιστεί και μετατραπεί σε ένα σημείο συνάντησης για τους φοιτητές και τη νεολαία της πόλης.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι πριν από μερικές μέρες είχε φτάσει καταγγελία στα γραφεία του patrasevents.gr για την ύπαρξη επιδειξία στο σημείο της γέφυρας που υπάρχει κάτω από τις σκάλες.

Βλέπετε όταν υπάρχει σκοτάδι πολλά μπορούν να γίνονται. Καλούνται έτσι οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου να διορθώσουν την κατάσταση και να ρίξουν λίγο φως σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Πάτρας.


Πηγή