Συγχαρητήρια στον μαέστρο της μαντολινάτας του «Ορφέα» Κωνσταντίνο Τσίντζα

Συγχαρητήρια στον μαέστρο της μαντολινάτας του «Ορφέα» Κωνσταντίνο Τσίντζα

Την Παρασκευή, 03/05/2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου Λευκάδας Συναυλία Μαντολινάτας σαν «Γέφυρα Πολιτισμού» μεταξύ Λευκάδας και Ζακύνθου. Οι Μαντολινάτες του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαρακινάδου Ζακύνθου και του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ» δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα με τις υπέροχες μουσικές τους και καταχειροκροτήθηκαν.

Το ΔΣ του «Ορφέα» θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας για την άριστη οργάνωση και να συγχαρεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαρακινάδου Ζακύνθου και την Μαντολινάτα του «Ορφέα» για τις μαγικές στιγμές γεμάτες μουσική που χάρισαν στο κοινό. Θα θέλαμε να εκφράσουμε ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον μαέστρο του «Ορφέα» Κωνσταντίνο Τσίντζα και στους ταλαντούχους μουσικούς της Μαντολινάτας που μας κάνουν περήφανους με κάθε τους εμφάνιση. Ο μαέστρος Κωνσταντίνος Τσίντζας έχει καταφέρει να φτιάξει ένα σύνολο που παράγει μουσική υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου με ρεπερτόριο που τολμάει.

Με μεγάλη χαρά θα ανταποκριθούμε στην συναυλία που θα γίνει στην Ζάκυνθο τον επόμενο μήνα όπου η μαντολινάτα του «Ορφέα» θα εκπροσωπήσει την Λευκάδα στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γέφυρες Πολιτισμού» και αναμένουμε την φετινή, κεντρική συναυλία της μαντολινάτας μας που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου 2019 με τον γνωστό τραγουδοποιό Ορφέα Περίδη στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας.

Εκ του ΔΣ

Tags:«Ορφέας»Κωνσταντίνος Τσίντζας


Πηγή