Συνάντηση Γ. Τρεπεκλή με το Δ.Σ της Μάντζαρος».

Δήμος Κέρκυρας Συνάντηση Γ. Τρεπεκλή με το Δ.Σ της Μάντζαρος».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κέρκυρα να ζεις», και υποψήφιος Δήμαρχος για τον κεντρικό Δήμο Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής το απόγευμα της Πέμπτης επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψηφίους συμβούλους, την Φιλαρμονική «Μάντζαρο» και συναντήθηκε με το Δ.Σ της Φιλαρμονικής.
Ο κ. Τρεπεκλής τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι Φιλαρμονικές αποτελούν την «αιχμή του δόρατος» του συγκριτικού πλεονεκτήματος του Δήμου μας στον πολιτισμό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την διεθνή προβολή του τόπου μας και παράλληλα την ευκαιρία για την προσδοκώμενη εξωστρέφεια της πολιτιστικής και μουσικής παράδοσης του τόπου μας.
Επεσήμανε χαρακτηριστικά ότι: «Ο συνδυασμός μας έχει επεξεργαστεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα και ένα πλαίσιο συνεργασίας τόσο με τις Φιλαρμονικές μας, αλλά και τα υπόλοιπα πολιτιστικά σωματεία, οργανισμούς και συλλόγους, στη βάση της αρχής της αγαστής συνεργασίας με το Δήμο και τους θεσμικούς φορείς, με απώτερο στόχο την υποστήριξη και υλοποίηση του σχεδιασμού και της λειτουργίας τους».


Πηγή