Συνάντηση Νίκου Τζανάκου με την Επιτροπή κατοίκων της Κανακάρη (φωτο)

Ξεκάθαρος στο πολυσυζητημένο θέμα της οδού Κανακάρη εμφανίστηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Νίκος Τζανάκος κατά την επίσκεψή του στην περιοχή και τη συνάντηση που είχε με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Πάτρα: Η δική μας πόλη” επανέλαβε τη θέση που έχει εκφράσει επανειλημμένα, ως εκλεγμένος, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην οποία παραμένει αμετακίνητος:

Η λύση στην περίπτωση της Κανακάρη, ιδιαίτερα σήμερα που η κατάσταση έχει ξεφύγει από τη Δημοτική Αρχή, είναι η … συνολική κυκλοφοριακή μελέτη για την πόλη. «Μια μελέτη από ειδικούς και αξιόπιστους μελετητές. Να δούμε και τη συμβουλή του ΤΕΕ και του Πανεπιστημίου. Να δοθούν απαντήσεις και λύσεις, συνολικά, προσαρμοσμένες στη σημερινή κατάσταση, ιδίως μετά την λειτουργία της μίνι περιμετρικής. Αναζητώντας λύσεις με τη ματιά στο μέλλον», επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας.

Συνάντηση Νίκου Τζανάκου με την Επιτροπή κατοίκων της Κανακάρη (φωτο) Συνάντηση Νίκου Τζανάκου με την Επιτροπή κατοίκων της Κανακάρη (φωτο)


Πηγή