Συναντήσεις του Γιώργου Κουτρουμάνη με τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Σημαντικές συναντήσεις και επαφές είχε ο κ. Γιώργος Κουτρουμάνης στο 3ο Διεθνές Συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στην Αθήνα.

Στο περιθώριο των εργασιών του συνεδρίου, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος επιδεικνύει τελευταία μια έντονη και πολυσχιδή δραστηριότητα, είχε την δυνατότητα ολιγόλεπτης συνάντησης με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και με τον πρώην Πρόεδρο και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Επιπλέον είχε συνομιλία με τον κ. Στέλιο Πέτσα, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σύμβουλο του για θέματα Δημοσιονομικής Πολιτικής, σχετικά με το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Και με τους Μανώλη Κεφαλογιάννη, Μανώλη Μαυρομμάτη, στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Εξάλλου, τα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου, στην Πάτρα, επισκέφθηκαν την Παρασκευή ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο πρώην ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος για την Ευρωβουλή κ. Μανώλης Μαυρομμάτης.

Αφότου τους υποδέχθηκε εγκάρδια και τους ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη, ο κ. Γιώργος Κουτρουμάνης τους ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του Οικονομικού Επιμελητηρίου και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις, τόσο για τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας όσο και για την δυνατότητα άντλησης οικονομικών πόρων από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την ανάπτυξη της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας.


Πηγή