Σωματείο Εργαζομένων Ν. Κεφαλονιάς: Κοινή δράση με τον σύλλογο εργαζομένων Ν. Ζακύνθου και της Ένωσης Νοσοκομε […]

Για την προάσπιση και βελτίωση των παροχών υγείας στα νησιά μας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Το Σωματείο λαμβάνοντας υπόψιν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υγεία στα νησιά μας και κατ επέκταση και σε όλα τα νοσοκομεία της περιφέρειας, εκκινεί για κοινές δράσεις με τα σωματεία και ενώσεις των εργαζόμενων και σε επίπεδο περιφέρειας.

Άποψή μας είναι ότι την καταιγίδα ερήμωσης και απαξίωσης του κοινωνικού αγαθού της υγείας από την πολιτική των μνημονίων, θα την αντιμετωπίσουμε μόνο με κοινή δράση σε ευρύτερο επιπεδο. Τα Ιόνια νησιά έχουν την κουλτούρα και την ιστορία που τους δίνουν την δυνατότητα να απαιτούν οι παροχές υγείας να είναι υψηλού επίπεδου αντάξιες της ανθρώπινης ζωής.

Για το λόγο αυτό:

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του Γ.Ν.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΖΑΚΥΝΘΟΥ και η ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, με συμμετοχή εκπροσώπων της ΠΟΕΔΗΝ ,ΟΕΝΓΕ και ΑΔΕΔΥ, συναντώνται στις 23/5/2019 ,Πέμπτη και ώρα 12μμ στην Ζάκυνθο(αίθουσα ΔΣ νοσοκομείου Ζακύνθου), σημειολογικά από το νοτιότερο άκρο της υγειονομικής περιφέρειας, με σκοπό συντονισμένες δράσεις για την προάσπιση και βελτίωση των παροχών υγείας στα νησιά μας.

Θα δοθεί κοινή συνέντευξη τύπου.

Για το ΔΣ

Η πρόεδρος Ο Γ.Γραμματέας

Βάσω Βουτσινά Κώστας Τσιμάρας


Πηγή