Τα ζητήματα της περιοχής Ρίου – Καστελόκαμπου – Μποζαϊτίκων άκουσε ο Πέτρος Ψωμάς!

Δύο βασικά θέματα που αφορούν στην ολοκλήρωση-σύνδεση του αποχετευτικού δικτύου καθώς και στα έργα διέλευσης του τρένου που έχουν σταματήσει στο Ρίο κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του “σπιράλ” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά, με εκπροσώπους των Εκπολιτιστικών Συλλόγων Καστελοκάμπου, Παραλίας Προαστίου «Η Δράση», «Δροσιά», Προαστίου Μποζαϊτίκων και Ρίου.

Ο Πέτρος Ψωμάς και οι συνεργάτες του, υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του “σπιράλ” άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής.

Τα έργα της διέλευσης τους τρένου είναι το κυρίαρχο θέμα που έθεσαν, ζητώντας την συνέχιση των εργασιών όπως έχει δεσμευτεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με υπογειοποίηση της γραμμής μέχρι τον Άγιο Διονύσιο στην λογική του cut & cover. Επίσης ζήτησαν την ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου που έχει γίνει από το 2014 αλλά δεν έχει συνδεθεί με τα σπίτια, με την δικαιολογία της μην επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού. Τέλος έθεσαν και πολλά ζητήματα καθημερινότητας, όπως είναι η διάβρωση των ακτών, η εγκατάλειψη των κοινοχρήστων χώρων, η χρήση των απαλλοτριωμένων κτηρίων κάτω από τη Γέφυρα, η εγκατάλειψη της ανακύκλωσης υλικών (και τηγανόλαδου) που γινόταν στα σχολεία, κατεστραμμένα φωτιστικά σώματα, παγκάκια κ.λπ.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Πέτρος Ψωμάς, δεσμεύθηκε ότι από όποια θέση βρεθεί μετά τις εκλογές στις 26 Μαΐου, θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους Συλλόγους και τους εκπροσώπους των κατοίκων, πιέζοντας τη νέα Δημοτική Αρχή στην κατεύθυνση επίλυσης των προβλημάτων και της βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του “σπιράλ” Ανδρέας Γιαννόπουλος και Γιώργος Σιγαλός.


Πηγή