Το “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά στηρίζει την ανάγκη δημιουργίας σύγχρονου skate park στην Πάτρα

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση με μέλη της πολυάριθμης κοινότητας Πατρινών skaters, με επικεφαλής τον Γιάννη Χρυσανθόπουλο είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του “σπιράλ” Πέτρος Ψωμάς.

Η συζήτηση για το skate, που αποτελεί πλέον και ολυμπιακό αγώνισμα οδηγήθηκε στη διαπίστωση της ανάγκης για δημιουργία ενός μόνιμου χώρου προπόνησης και άθλησης των νέων της πόλης μας που ασχολούνται με το skate.

O επικεφαλής του “σπιράλ” ενημερώθηκε από τα μέλη της πατρινής κοινότητας των skaters για την εξέλιξη των συζητήσεων με τον Δήμο για το ζήτημα του χώρου και για μια σειρά πετυχημένων αντίστοιχων πρακτικών σε άλλες πόλεις της χώρας.

Ο Πέτρος Ψωμάς κατέθεσε την ξεκάθαρη θέση του “σπιράλ” για εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων στην κατεύθυνση δημιουργίας ενός σύγχρονου χώρου με διεθνείς προδιαγραφές εντός των ορίων του Δήμου της Πάτρας με στόχος εκτός των άλλων τη φιλοξενία σημαντικών εκδηλώσεων, που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον νέων από διάφορες πόλεις της Ελλάδος, που ασχολούνται με το Skate, καθώς και αθλητών διεθνούς φήμης.

Στην συνάντηση μετείχαν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του “σπιράλ” Φώτης Θωμάς και Ράνια Μπότσολου.


Πηγή