Τσελέντης από το Νοσοκομείο: Η κολόνα πέρασε 5 εκατοστά από το κεφάλι μου

Μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί του Σαββάτου στη λεωφόρο Θηβών στο Περιστέρι, ο γνωστός σεισμολόγος αποκάλυψε ότι παρά τρίχα να χτυπούσε το κεφάλι του στην κολόνα και τώρα να μη ζούσε.

«Ευτυχώς δόξα σοι ο Θεός όλα πήγαν καλά, γιατί η κολόνα πέρασε… πέντε εκατοστά από το κεφάλι μου! Πονάω λίγο στη μέση βέβαια. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Θριάσιου νοσοκομείου για το αμέριστο ενδιαφέρον, το οποίο έδειξαν για εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου της Αθήνας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ έδωσε την δική του ερμηνεία για τα αίτια του ατυχήματος.

«Εδώ και 15 ημέρες όταν ταξίδευα σε μια προεκλογική εκστρατεία στην Κοζάνη πάτησα απότομα το φρένο και χάλασε το ESP. Κατάλαβα ότι οδηγώντας ένα αμάξι χωρίς ESP θα είναι πρόβλημα. Χθες λοιπόν δε δούλεψε το ESP και ήταν γλιστερό το οδόστρωμα, γι΄ αυτό συνέβη το ατύχημα», είπε ο κ. Τσελέντης.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του ο γνωστός σεισμολόγος αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα και όπως δηλώνει, είναι έτοιμος να ριχτεί ξανά στη μάχη για την ευρωεκλογές. Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο συνέβη ενώ ο κ. Τσελέντης επρόκειτο να ταξιδέψει σε Αίγιο και Αγρίνιο, στο πλαισιο των περιοδειών του.

Ο κ. Τσελέντης χθες Κυριακή ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο φβ:
«Φίλοι μου
Σας ευχαριστώ πολύ για τις αμέτρητες ευχές που πήρα και παίρνω για την γρήγορη ανάρρωσή μου. Είναι πραγματικά συγκινητικό άνθρωποι που δεν τους έχω συναντήσει ποτέ να μου εκφράζουν την αγάπη τους και τη στήριξή τους στις δύσκολες στιγμές που περνάω.

Υπόσχομαι να βρεθώ και πάλι όσο το δυνατόν συντομότερα δίπλα σας στον αγώνα που δίνω για την Ευρωβουλή, και αυτή τη φορά οι ευχές σας θα με συνοδεύουν και θα μου δίνουν δύναμη. Μαζί θα νικήσουμε και θα φτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει.

Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία , την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ για τον υψηλό επαγγελματισμό που επέδειξαν, καθώς και το Διοικητή, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Θριάσιου Νοσοκομείου όπου νοσηλεύομαι, για το ενδιαφέρον και τη φροντίδα τους.

Τέλος ευχαριστώ τους δεκάδες φίλους μου που βρέθηκαν κοντά μου, τους συναδέλφους μου επιστήμονες , τους δημοσιογράφους, και τους πολιτικούς που με στήριξαν.
Μπορεί η προεκλογική μου καμπάνια να καθυστερήσει πέντε ημέρες , αλλά είμαι σίγουρος ότι με τέτοια στήριξη και αγάπη που εισέπραξα θα κρατήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια.»


Πηγή