Υποψήφια με την παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» η Ζωή Οχτάρα


Yποψήφια με την παράταξη «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» στη Δημοτική Ενότητα Δύμης θα είναι η Ζωή Οχτάρα.

Η Ζωή Οχτάρα είναι κόρη του Φίλιππα Οχτάρα και της Αικατερίνης Ζαχαροπούλου, γεννήθηκε στην Γερμανία το 1982, είναι ένα από τα τρία παιδιά της οικογένειας, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στην Κάτω Αχαΐα και εργάζεται ως Ιδιωτική Υπάλληλος σε κατάστημα τροφίμων στο κέντρο της Κάτω Αχαΐας.

Ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό αφού υπήρξε αθλήτρια του Μπάσκετ, ξεκίνησε από την ομάδα της ΑΧΑΓΙΑ ’82, στην συνέχεια πήγε στην ομάδα της Τρίπολης με την οποία αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία του Γυναικείου Πρωταθλήματος Μπάσκετ, επίσης έπαιξε στην Ολυμπιάδα Πατρών, την Παναχαϊκή και την ΕΑΠ Παραλίας Πατρών.

Παιδί από οικογένεια του μόχθου έχει μάθει να αγωνίζεται προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, αγάπα και νοιάζεται τον τόπο μας και θέλει με την υποψηφιότητα της να συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια που ξεκίνησε για την αλλαγή του σκηνικού στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της περιοχής μας.

Η Ζωή ως νέος άνθρωπος είναι ανήσυχη και δραστήρια, εξωστρεφής και ήρεμη, πιστεύει στην συλλογική δράση και στο ομαδικό παιχνίδι και με όπλο την ορμή και την ανιδιοτέλεια της ρίχνεται στην μάχη για να γίνει το Όραμα για την Δυτική Αχαΐα πραγματικότητα.

Η ίδια για την υποψηφιότητα της δηλώνει ότι:

«Με όρεξη για προσφορά, με πίστη στον Σπύρο Μυλωνά και με θέληση για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα θέτω την υποψηφιότητα του στην κρίση των συμπολιτών μου μέσα από τις τάξεις της παράταξης Όραμα για την Δυτική Αχαΐα».

Ο Σπύρος Μυλωνάς καλωσορίζοντας την Ζωή δήλωσε:

«Η Ζωή μια όμορφη και δραστήρια κοπέλα, με όραμα για τον τόπο μας, άνθρωπος της δράσης και της προσφοράς στρατεύεται μαζί μας για να δοθεί τέλος στην πορεία απαξίωσης του τόπου μας».


Πηγή