Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας για τη διάδοση της Δωρεάς Μυελού των Οστών


Την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 9.30 π.μ.-12-30 μ.μ. στο Στάδιο της Παναχαϊκής στην Πάτρα θα διεξαχθεί φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας…

…με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές, ανάμεσα σε Επίλεκτες Μικτές Ομάδες, στον οποίο θα συμμετέχουν ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σάββας Κωφίδης, καθώς και άλλοι γνωστοί παίκτες, αθλητές και αθλήτριες.

Η αθλητική – κοινωνική δράση γίνεται σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – «Χάρισε Ζωή» του Πανεπιστημίου Πατρών και όλοι όσοι συμμετέχουν ενώνουν τις δυνάμεις τους και συστρατεύονται στον αγώνα ενάντια στη λευχαιμία και στα αιματολογικά νοσήματα. Η συμμετοχή όλων θέτει τον αθλητισμό στην υπηρεσία του ανθρωπισμού και της κοινωνικής προσφοράς.
Οι διοργανωτές καλούν κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση και να συμβάλλουν όλοι με τον τρόπο που μπορούν στην ευρύτερη διάδοση της Δωρεάς Μυελού των Οστών με την εγγραφή τους ως εθελοντές Δότες.

Μετά το πέρας του αθλητικού μέρους της εκδήλωσης, θα ακολουθήσουν απονομές και βραβεύσεις στις εξέχουσες προσωπικότητες που θα τιμήσουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους την εκδήλωση.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, την ΠΑΕ Παναχαϊκή, το Αθλητικό Σωματείο Νίκη Προαστείου, τη Μικτή Ομάδα Επίλεκτων ΣΕΛΕΣΤΕ 2017, το Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας, το Σύλλογο«SaveMoras» του διεθνή ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα και τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Την ευθύνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος, συνεργάτης-εκπρόσωπος του FC Barcelona στην Ελλάδα, πρόεδρος της Μικτής Ομάδας Επίλεκτων Σελέστε 2017 #EqualTeam, Ambassador (Πρέσβης) του Γυναικείου Ποδοσφαίρου και του #EQUALGAME στην Ελλάδα, Team Manager (Γενικός Αρχηγός, Τεχνικός Διευθυντής και Υπεύθυνος Επικοινωνίας) της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου της Νίκης Προαστείου Πατρών W.F.C.


Πηγή