Φ. Τσιμπούλη: «Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές με τον Γιάννη Τρεπεκλή».

Εκλογές Φ. Τσιμπούλη: «Γιατί κατεβαίνω στις εκλογές με τον Γιάννη Τρεπεκλή». Τους λόγους που επέλεξε σε αυτή την εκλογική διαδικασία τον συνδυασμό «Κέρκυρα να ζεις» του Γιάννη Τρεπεκλή αναλύει σε ανακοίνωση της η μέχρι πρότινος Δημοτική Σύμβουλος Φανή Τσιμπούλη. Όπως τονίζει: «Επειδή πάντοτε απέφευγα τις στερεότυπες εκφράσεις, όπως “τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα”, “όλοι μαζί” και τα τοιαύτα, εν συντομία, επαναλαμβάνω τα εξής: α) Απορρίμματα: Εργοστάσιο Ολοκληρωμένης Διαχείρισης = η μόνη εφικτή λύση στο πρόβλημα των απορριμμάτων, υπό τις παρούσες πραγματικές συνθήκες και την ισχύουσα νομοθεσία.
β) Ύδρευση: Μόνο η επανένταξη του έργου των φραγμάτων σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα θα απαντήσει στο πρόβλημα της λειψυδρίας που είναι προ των πυλών (οι “νεροκουβαλητές” από απέναντι, μόνο το κέρδος τους θα κοιτάξουν).
γ) Κυκλοφοριακό: Περιφερειακά πάρκινγκ, (μελέτες έτοιμες- αφημένες στο ντουλάπι της παρούσας δημοτικής αρχής).
δ) Καθημερινότητα: Απαιτείται σύμπραξη με τις υπηρεσίες και συνεχής παρουσία των αρμοδίων αντιδημάρχων εκτός των γραφείων τους και εντός του πεδίου της καθημερινής “μάχης”…
στ) Τουρισμός: Oι παραπάνω υποδομές, τις οποίες οφείλουμε να εξασφαλίσουμε ως Τ.Α. , είναι οι προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν στους “ειδικούς” του τουριστικού τομέα να δουλέψουν και προωθήσουν το ανεξάντλητο τουριστικό μας προϊόν.
Τα παραπάνω, τα συνάντησα στο δημόσιο λόγο του Γιάννη Τρεπεκλή. Επειδή, είναι και δική μου πεποίθηση ότι έτσι απαντά κανείς στα αντίστοιχα προβλήματα.
Επειδή οι διαφορές στο πολιτικό πεδίο της Τ.Α. αμβλύνονται κάνοντας αμφότεροι ένα βήμα πίσω (εφόσον, βέβαια, υπάρχει περιθώριο συνεννόησης)….
Γι αυτό, μετά και την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων συνδυασμών, βρίσκομαι στο ψηφοδελτίου του Γιάννη Τρεπεκλή, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Δημοτική Ενότητα Φαιάκων».


Πηγή