Χρήστος Σαράντης : «Θέλω να είμαι μέσα στα κέντρα των αποφάσεων με δημιουργικό ρόλο»

Σε τρεις καίριες ερωτήσεις, απάντησε ο γνωστός Αθλητής και προπονητής της Αχαγιάς 82 Χρήστος Σαράντης, αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του με την παράταξη «Δικαίωμα στην Πρόοδο» του Απόστολου Κατσιφάρα.

Α. Τι σας οδήγησε στην απόφασή σας να είστε υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Β. Γιατί με την παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα «Δικαίωμα στην πρόοδο»;

Γ. Είστε Προπονητής Μπάσκετ και Ιδρυτής της Αθλητικής Ακαδημίας «ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΧΑΙΑΣ». Τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο αθλητικών εγκαταστάσεων στην Αχαΐα;

Δείτε τις απαντήσεις του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου:

Α. Το ενδιαφέρον και η αγωνία μου για τον τόπο μου με ώθησε να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση σε επίπεδο περιφέρειας. Θέλω να είμαι μέσα στα κέντρα των αποφάσεων με δημιουργικό ρόλο σε θέματα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας…..

Β. Θέλω να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη για την τιμητική πρόταση που μου έκανε να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ

Έχω παρακολουθήσει το έργο της περιφέρειας τα τελευταία χρόνια και έχω θαυμάσει την μεθοδικότητα του αποστόλου Κατσιφάρα. Νομίζω ότι υπάρχει όραμα για την Δυτική Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Η περιοχή της Δυτικής Αχαΐας είναι προικισμένη με πολλές φυσικές χάρες , εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τις αναδείξουμε προς όφελος των πολιτών μας είτε με τον τουρισμό είτε με την αγροτική μας παραγωγή.

Εκτός από τα μεγάλα έργα (φυσικό αέριο , Πατρών – Πύργου , νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα , Οικοτουριστικο πάρκο στο φράγμα Πείρου – Παραπείρου , χιονοδρομικό Καλαβρύτων κλπ). Έχουν δρομολογηθεί με διασφαλισμένους πόρους έργα από την περιφέρεια για την περιοχή μας .

Ενδεικτικά σας αναφέρω την επέκταση του προαστιακού έως την πόλη της κάτω Αχαΐας και με προοπτική έως το αεροδρόμιο του Αράξου , την αναβάθμιση του δρόμου Κάτω Αχαιας- Άραξου – Λάππα , τις αστικές αναπλάσεις της κάτω Αχαΐας , τα σχολικά συγκροτήματα σε όλο το Δήμο της Δυτικής Αχαΐας και πολλά μικρότερα έργα παρεμβάσεων και συντηρήσεων για όλη την περιοχή .

Γ. Η Αλήθεια είναι ότι ασχολούμαι πολλά χρόνια με τον αθλητισμό και έχω ίδια άποψη για τα προβλήματα που υπάρχουν στον νομό μας . Έχω ένα όραμα να δρομολογηθούν δράσεις και γίνουν υποδομές που θα βελτιώσουν την εικόνα και την ποιότητα των παροχών σε όλους αυτούς που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό η τον επαγγελματικό αθλητισμό!

Υπάρχει αρμόδιο τμήμα στην περιφέρεια για θέματα αθλητισμού κλπ. Και σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους μπορούν να υλοποιηθούν μικρά και μεγάλα έργα …


Πηγή